Mooi gebaar

Ieder kind verdient

een verjaardag

Help Stichting Jarige Job

Duizenden cadeaus ingezameld

Tijdens de feestdagen hebben we extra aandacht gevraagd voor duizenden kwetsbare kinderen. Kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. We hebben samen met jou en de rest van Nederland duizenden cadeaus ingezameld. Bedankt voor je hulp!

Binnenkort start onze jaarlijkse actie voor Stichting Jarige Job weer. Dan lees je op deze pagina weer precies hoe jij een mooi gebaar kunt maken en een kind een fantastische verjaardag bezorgt.

Hoe kan ik helpen?

Samenwerking met Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen met een verjaardagsbox waar alles in zit wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! De samenwerking met Stichting Jarige Job is een initiatief van het PostNL Bijzondere Momenten Fonds. Samen met organisaties als Stichting Jarige Job, PostNL’ers en het PostNL-bezorgnetwerk werken we aan projecten die ertoe doen. Zo verbinden we mensen die extra steun nodig hebben kan iedereen mee blijven doen in de samenleving.

Ontdek meer over het PostNL Bijzondere Momenten Fonds