Alles over versturen

Post of pakket versturen? Regel het online!

Wil je een brief, kaartje of pakket verzenden? Dat doe je net zo gemakkelijk online als bij een PostNL-punt, naar binnen- én buitenland!

Brief of kaart versturen

Wie bezorg jij een glimlach? De meeste kaartjes die je vandaag verstuurt, vallen morgen al op de mat!

Brievenbuspakje versturen

Als het klein genoeg is voor de brievenbus, is dit een duurzame keuze. Geen extra kilometers en lopend of op de fiets bezorgd.

Pakket versturen

Grotere dingen verstuur je heel eenvoudig als pakket. Kies uit verschillende verzendopties!

Wereldwijd pakketten versturen

Een pakket naar het buitenland verstuur je vaak nét even anders. Zo schrijf je adressen anders op en krijg je soms te maken met de douane. Ontdek wat je wel en niet mag versturen en of je een douaneformulier moet invullen.

Persoonlijk met postzegels

Of het nou gaat om je dagelijkse post of een ansichtkaartje, voor iedere gelegenheid vind je een passende postzegel. Of kies voor het gemak van een postzegelcode, de postzegel die je gewoon opschrijft. En wil je je post écht persoonlijk maken? Dan maak je je postzegel gewoon zelf!

Veel of vaak versturen

Verstuur je veel post of pakketten per jaar? Dan kan het handiger zijn om zakelijk te versturen. Leer meer over de voordelen van een zakelijk account!

Bijzondere situaties

Speciale post

Sommige post verdient speciale aandacht, zoals rouwpost of medische post. Die bezorgen we met extra zorg.

Pakket met extra verzendopties

Een kostbaar cadeau versturen met extra zekerheid? Kies dan voor aangetekend of verzekerd versturen. En heeft het haast? Met de spoedservice is je pakketje sneller op z'n bestemming!

Post met extra verzendopties

Heb je iets belangrijks of waardevols te versturen, zoals een contract? Of wil je dat je brief extra snel bezorgd wordt? Verstuur je post dan aangetekend, verzekerd of met spoed.

Handige oplossingen

Sneller met een PostNL-account

Je PostNL-account vult je gegevens automatisch voor je aan en bewaart je contacten in een digitaal adresboekje. Wel zo handig!

Alles op 1 plek in de app

Snel een postzegelcode of verzendlabel aanmaken? Of even checken waar je pakketje is? Met onze app heb je alles bij de hand.

Snel een zegeltje kopen

Een velletje postzegels in huis halen? Je bestelt ze heel gemakkelijk online.

Vind een PostNL-punt of brievenbus

Is je post of pakket klaar om te versturen? In onze locatiewijzer vind je alle PostNL-punten en brievenbussen bij jou in de buurt!