Menu
Internationaal pakjes tracked

Pakjes tracked

De slimme oplossing voor buitenlandse zendingen

Internationaal groeien met je webwinkel? Verstuur kleine pakjes nu net zo makkelijk naar het buitenland via het vertrouwde netwerk van PostNL.

Wat is pakjes tracked?

Pakjes tracked is een slimme route om kleine pakketten tot 2 kilo naar het buitenland te versturen en te volgen tot aan de deur. Je kunt jouw pakje als pakjes tracked versturen als het voldoet aan de volgende eisen:

  • Lengte + breedte + hoogte: max. 90 cm
  • Langste zijde: max. 60 cm
  • Gewicht: max. 2 kg

Pakje 2kg (pictogram)"Wist je dat 84% van de internationale bestellingen onder de 2 kilo weegt?"

Leer meer over de voorkeuren van internationale consumenten in onze whitepaper.

Vraag de whitepaper aan

Slim verpakken, extra voordelig

Veel pakketjes zijn onnodig groot. Dat is zonde van het verpakkingsmateriaal, maar ook van de verzendkosten. Pakjes tracked is er voor kleine pakjes naar het buitenland die ongeveer het formaat hebben we van een schoenendoos. De meeste (84%) internationale orders voldoen al aan de voorwaarden van pakjes tracked. Er zijn zelfs nog meer pakketten die aan de voorwaarden kunnen voldoen als je er rekening mee houdt bij het verpakken.

Track & trace

Met track & trace weten jij en je klant altijd waar de zending is, vanaf het moment van versturen tot de bezorging in het buitenland. Wel zo prettig.

Oplossingen op maat

Vind je lage verzendkosten het belangrijkst? Of wil je dat de ontvanger moet tekenen voor ontvangst? Voor elke behoefte bieden wij een oplossing.

Bekijk alle oplossingen

Whitepaper (screenshot)Contact & whitepaper aanvragen

Wat vinden buitenlandse consumenten belangrijk, hoeveel geven ze uit en waarom moeten ze voor jouw webwinkel kiezen? Daarvoor is het nodig dat je ze kent. Lees meer over de feiten en cijfers van de Cross Border E-Commerce Shopper Survey in onze whitepaper. Vul je gegevens in voor de whitepaper en plaats een vinkje als je interesse hebt in onze internationale oplossingen.

Geslacht