Bezorging en ontvangst

Al uw post bezorgd met een juiste en tijdige ontvangst

De kwaliteit van onze dienstverlening vinden we erg belangrijk. We doen er daarom alles aan om deze kwaliteit te leveren. Dagelijks worden vele brieven en pakketten juist en op tijd verwerkt door PostNL. Zodat u uw post kunt versturen en ontvangen wanneer dat voor u nodig is. Ook tijdens drukke periodes zoals de feestdagen.

Kwaliteit postbezorging

Dagelijks wordt de tevredenheid over de processen van PostNL gemeten. Daarnaast wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd door het sturen van controlebrieven. De kwaliteit van de dienstverlening wordt gemeten door onafhankelijke bureaus.

Meer over de kwaliteit van de postbezorging

Nieuwe postbezorging

In de nieuwe postbezorging worden op zondag geen brievenbussen meer geleegd. Ook bezorgen we op maandag geen briefpost meer op huis- of vestigingsadressen. Rouwpost en spoedeisende medische post blijven we wel op zondag ophalen en op maandag bezorgen.

Meer over de nieuwe postbezorging

Postbezorging rond de feestdagen consument

In de kerstperiode wordt bijna twee keer de normale hoeveelheid post en pakketten verstuurd. Dat betekent dat uw post in de periode 7 tot en met 27 december langer onderweg kan zijn dan dat u van ons gewend bent.

Meer over de postbezorging voor consumenten rond de feestdagen

Postbezorging rond de feestdagen zakelijk

Ook rond de feestdagen streven wij ernaar uw post en pakketten op tijd te bezorgen. Bovendien is het mogelijk tijdelijke bedrijfssluitingen aan ons door te geven.

Meer over de zakelijke postbezorging rond de feestdagen