Menu

PostNL Account

Eén account voor verschillende online diensten van PostNL

Een PostNL Account is een combinatie van één e-mailadres en één wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen bij verschillende online diensten van PostNL. Met uw PostNL Account kunt u uw gegevens eenvoudig op een plek inzien en wijzigen. U heeft dus niet voor elke dienst van PostNL nieuwe inloggegevens nodig.

Voordelen van PostNL Account

  • Met dezelfde gegevens inloggen bij verschillende diensten 
  • Eenmalig aanmelden en gegevens invoeren 
  • Zelf uw gegevens beheren, op één plek 
  • Uw gegevens worden veilig versleuteld opgeslagen 
  • Gratis aan te maken

PostNL Account aanmaken

Hoe werkt het?

Met een PostNL Account kunt u met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord inloggen op verschillende online diensten van PostNL.
Op dit moment is het mogelijk een PostNL Account te gebruiken voor:

Als u op deze websites inlogt, ziet u vanzelf de optie om een PostNL Account aan te maken. Registreert u zich voor het eerst, dan maakt u automatisch een PostNL Account aan.

Privacy

Wanneer u een PostNL Account aanmaakt, wordt u gevraagd akkoord te gaan met nieuwe privacy voorwaarden. Met een overkoepelend PostNL Account worden uw gegevens voortaan ook centraal opgeslagen. PostNL zorgt ervoor dat hierbij wordt voldaan aan de wet- en regelgeving die van toepassing is op het gebruik van persoonsgegevens. 

Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens zien wij als een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze diensten. PostNL heeft voor het PostNL Account en de aangesloten diensten vermeld op deze pagina een privacyverklaring opgesteld waarin wordt aangegeven hoe er wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. De gegevens in uw PostNL Account worden gedeeld met de diensten waar u gebruik van maakt vanaf het moment dat deze diensten zijn aangesloten op het PostNL Account. Geleidelijk zullen alle online diensten van PostNL gebruik gaan maken van het PostNL Account.