Menu

Veelgestelde vragen

Extra gegevens nodig buitenlandse zending

Zie je deze vermelding in track & trace? Dan hebben we een pakket voor je uit het buitenland. Dit pakket is afkomstig uit een land buiten de Europese Unie. Daarom zijn we verplicht om aangifte te doen bij de douane. Graag ontvangen we de ontbrekende gegevens over de inhoud en waarde van het pakket. Is dit bij jouw pakket het geval, dan ontvang je binnenkort een brief (bericht van aankomst) in de brievenbus.

Vul het formulier in dat je bij deze brief vindt en stuur het naar ons op (dit kan ook digitaal). Na gemiddeld 2 tot 4 werkdagen na verwerking van het formulier zal je pakket worden bezorgd.

Bericht van aankomst

Goed om te weten:

  • De douane kan mogelijk, wanneer zij niet genoeg informatie hebben, het pakket openmaken om te controleren of er een factuur bij zit. Dit doen zij zodat de kosten alsnog correct berekend kunnen worden.
  • Wil je de zending weigeren, dan kun je dit op het formulier aangeven.
  • Na aankomst van het pakket in Nederland heb je twee weken de tijd om deze informatie via het formulier aan ons door te geven. Daarna sturen wij het pakket terug naar de afzender.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek