Menu

Veelgestelde vragen

Waarom betaal ik btw over een factuur van 0 euro?

De factuur gaat over post die is gefrankeerd met een frankeermachine. Je hebt hiervoor al betaald met je frankeermachinetegoed. Op dat moment was alleen nog niet duidelijk welk btw-tarief voor jouw post geldt. Je betaalt de btw in dit geval dus achteraf.

Lukt het niet om de btw te verrekenen met de Belastingdienst? Dan is het voor jou waarschijnlijk voordeliger om standaardtarieven te betalen. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice. Onze contactopties vind je hieronder.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek