Frankeermachine

Barcodelabel nodig? Informeer naar de mogelijkheden bij jouw frankeermachineleverancier. Of print een barcode in de Pakketten & Vracht module in Mijn PostNL. Hier vul je de verzendgegevens in en maak je een barcodelabel aan. Dat label is in combinatie met de frankering via je frankeermachine geldig. Print het label uit en plak ‘op de envelop. Je brief is nu ook meteen goed voorgemeld.

Probeer het uit!

Heb je al een Mijn PostNL account? Dan kan je meteen aan de slag met het aanmaken van aangetekende zendingen. Lees de stappenkaart aangetekend binnenland, aangetekend buitenland of zendingen importeren.
Om ervoor te zorgen dat de juiste personen binnen jouw organisatie toegang hebben om de aangetekende post via MijnPostNL voor te melden, kun je gebruikers toevoegen. Hoe dat werkt kun je hier bekijken.
Heb je nog geen Mijn PostNL account? Dan maak je die heel makkelijk hier aan. In Mijn PostNL kun je er ook voor kiezen je aangetekende brieven voortaan op rekening te versturen. Dat biedt je nog meer en sneller overzicht van al je zendingen.

Voordelen

  • Via postnl.nl/onderweg volg je je post heel gemakkelijk en als je wilt kunnen we de ontvanger op de hoogte houden van de bezorgstatus, net zoals bij een pakket.
  • Een overzicht downloaden van jouw verzonden zendingen kan gemakkelijk tot 7 dagen na verzending.