Veelgestelde vragen

Post op rekening

Barcodelabels nodig? In de Pakketten & Vracht module in Mijn PostNL vul je de verzendgegevens in en maak je een barcodelabel aan. Print het label uit en plak ‘m op de envelop. Je brief is nu ook meteen goed voorgemeld én betaald.

Probeer het uit!

Heb je al een Mijn PostNL account? Dan kan je meteen aan de slag met het aanmaken van aangetekende zendingen. Bekijk onderstaande video’s en/of lees de stappenkaart aangetekend binnenland, aangetekend buitenland of zendingen importeren.

Om ervoor te zorgen dat de juiste personen binnen jouw organisatie toegang hebben om de aangetekende post via MijnPostNL voor te melden, kun je gebruikers toevoegen. Hoe dat werkt kun je hieronder bekijken.

Als je nog geen account hebt, dan maak je die heel makkelijk hier aan.

Voordelen

  • Je volgt al je post heel gemakkelijk en je kunt ook de ontvanger op de hoogte houden van de bezorgstatus. Dit kun je aanzetten onder ‘Verzenden’ > ‘Notificaties’. In deze stappenkaart lees je hoe.
  • Je kunt je aangetekende zendingen tot 1 jaar na verzending makkelijk opvragen en de verzendgegevens downloaden, handig als je een verzendbewijs langer moet bewaren .
  • NIEUW: dagelijks management informatie over je aangetekende brieven! Vraag deze aan bij jouw PostNL contactpersoon.

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.