Veelgestelde vragen

Moet ik barcodelabels plakken op post die ik verstuur in een rode sealbag?

Jazeker! Alle brieven in de rode sealbag (of postzak met rode tie-wrap) moeten voorzien zijn van een label. Dit is nodig om ze te kunnen volgen met track & trace.

Labels kun je aanmaken op Mijn PostNL of met behulp van een barcodeboek. Gebruik je een barcodeboek, vergeet dan niet een p1700-formulier aan de partij toe te voegen.

Let op! We nemen afscheid van de barcodeboeken en het p1700 orderformulier. 

• Vanaf 1 januari 2022 zijn de barcodeboeken niet meer te koop en vanaf 1 april 2022 kun je ze niet meer gebruiken.


• Vanaf 1 januari 2022 kun je het P1700 orderformulier alleen nog voor briefpost gebruiken en niet meer voor pakketten. Verstuur je pakketten via Mijn PostNL.

Track en trace PostNL

Volg je pakket

Land van de ontvanger

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.