Menu

Veelgestelde vragen

Hoe zeg ik mijn postbus op?

Dit hangt ervan af of je een zakelijke klant of consument bent.

Zakelijke klant

Opzeggen kan tot uiterlijk één maand voor verlenging van jouw contract via Mijn PostNL. Heb je geen Mijn PostNL-account? Maak dan een Mijn PostNL-account aan of gebruik dan het opzegformulier op onze website.

Maak je ook gebruik van onze Brengservice? Dan kun je deze beëindigen. Let op dat de opzegtermijn een maand is maar de brengservice pas eindigt op de eerste maandag na de opzegtermijn. Maak je gebruik van de zakelijke doorzendservice, dan zal bij beëindiging van jouw postbuscontract alle post retour afzender worden gestuurd en niet meer worden doorgestuurd.

Consument

Opzeggen kan na afloop van het eerste jaar van jouw contract. Je hebt dan een opzegtermijn van één maand. Maak hiervoor gebruik van het opzegformulier op onze website.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek