Menu

Veelgestelde vragen

Postbus overdragen

Wil je je postbus overdragen aan een ander persoon of bedrijf? Dat kan op het moment dat je postbuscontract afloopt. Klik hiervoor op ‘Postbus overdragen’ in Mijn PostNL en vul het formulier in. Voor een overdracht betaal je eenmalig een entreetarief van 41 euro excl. btw.

Postbus overdragen

Let op: er is pas sprake van een overdracht als de nieuwe eigenaar van de postbus een ander KvK-nummer heeft dan de huidige eigenaar, óf als het KvK-nummer van de huidige eigenaar verandert.

Verandert alleen de naam van de eigenaar maar niet het KvK-nummer? Dat gaat het om een naamswijziging. Die kun je op ieder moment doorgeven via Mijn PostNL.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek