Management traineeship

Kies voor het traineeship met de meeste impact

Wat is een traineeship? Een traineeship is een werk- én opleidingstraject voor hoogopgeleide starters. Voor jou dus. Het leukste aan een traineeship is dat er veel aandacht is voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling – ook na je hbo of wo studie. Het is de ideale startersfunctie voor hbo’ers en wo’ers die nog lang niet uitgeleerd zijn.

Bij PostNL werk je voor heel Nederland. Als trainee krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Jouw werk heeft impact op de Nederlandse economie, op tienduizenden collega’s en op de e-commerce in Nederland. Maar natuurlijk heeft een traineeship bij PostNL ook impact op jouw carrière.

Trainees vertellen over het traineeship:

Waarom je voor een traineeship bij PostNL moet kiezen?

  • Je hebt impact op 17 miljoen mensen en duizenden zakelijke klanten
  • Je ontwikkelt je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak
  • Je krijgt direct een verantwoordelijke baan
  • Je krijgt vele kansen en kunt deze ook zelf creëren
  • Je hebt vele doorgroeimogelijkheden

Vier traineeships met impact

Business

Maar weinig organisaties kunnen zeggen dat ze heel Nederland als klant hebben. Of je nu gaat werken in marketing, sales of business development: bij PostNL doet je werk als business trainee er echt toe.

Finance

Met ruim 3,3 miljard omzet behoren we tot een van de grootste organisaties van Nederland. Ook kleine efficiencyslagen hebben grote financiële uitwerkingen. Als finance trainee geef jij bijvoorbeeld advies over deze verbeterslagen aan de business partners en het management.

IT

PostNL is een grote IT-organisatie. IT staat bij ons aan de wieg van belangrijke innovaties die we doen om het voor onze klant zo makkelijk mogelijk te maken. Als IT trainee heb je een enorme hoeveelheid data tot je beschikking waar je mee aan de slag kan.

Logistiek

Elke dag bezorgen we honderdduizenden pakketten en brieven, maar ook wasmachines, medicijnen of verse bloemen. Een enorme logistieke operatie. In zo’n organisatie kun je als logistiek trainee echt wat betekenen.

Inhousedag: kijkje in de keuken

Tijdens onze inhousedag maken we persoonlijk kennis en ga je met een huidige trainee van PostNL verschillende interactieve cases uitwerken. Op donderdag 29 april 2021 organiseren wij weer een inhousedag.

Lees meer over de inhousedag

Belangrijke data

Voor het logistiek- en het business traineeship kun je gedurende het hele jaar solliciteren en binnen 6 weken starten. Voor het finance- en IT traineeship hebben we twee startmomenten in het jaar: 1 maart en 1 september. Hier zijn ook specifieke sollicitatieperiodes voor:

  • 1 september 2021 starten? Je kunt solliciteren vanaf april 2021
Bekijk de vacatures