Menu

Management traineeship

Kies voor het traineeship met de meeste impact

Bij PostNL werk je voor heel Nederland. Als trainee krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Jouw werk heeft impact op de Nederlandse economie, op tienduizenden collega’s en op de e-commerce in Nederland. Maar natuurlijk heeft een traineeship bij PostNL ook impact op jouw carrière.

Interesse?

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maak een Job Alert aan en je ontvangt direct een mailtje zodra je weer kunt solliciteren.
Maak Job Alert aan

Trainees vertellen over het traineeship:

Waarom je voor een traineeship bij PostNL moet kiezen?

  • Je hebt impact op 17 miljoen mensen en duizenden zakelijke klanten
  • Je ontwikkelt je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak
  • Je krijgt direct een verantwoordelijke baan
  • Je krijgt vele kansen en kunt deze ook zelf creëren
  • Je hebt vele doorgroeimogelijkheden

Vier traineeships met impact

Business

Maar weinig organisaties kunnen zeggen dat ze heel Nederland als klant hebben. Of je nu gaat werken in marketing, sales of business development: bij PostNL doet je werk als business trainee er echt toe.

Finance

Met ruim 2,5 miljard omzet behoren we tot een van de grootste organisaties van Nederland. Ook kleine efficiencyslagen hebben grote financiële uitwerkingen. Als finance trainee geef jij bijvoorbeeld advies over deze verbeterslagen aan de business partners en het management.

IT

PostNL is een grote IT-organisatie. IT staat bij ons aan de wieg van belangrijke innovaties die we doen om het voor onze klant zo makkelijk mogelijk te maken. Als IT trainee heb je een enorme hoeveelheid data tot je beschikking waar je mee aan de slag kan.

Logistiek

Elke dag bezorgen we honderdduizenden pakketten en brieven, maar ook wasmachines, medicijnen of verse bloemen. Een enorme logistieke operatie. In zo’n organisatie kun je als logistiek trainee echt wat betekenen.

Belangrijke data

Voor het logistiek- en het business traineeship kun je gedurende het hele jaar solliciteren en starten. Voor het finance- en IT traineeship hebben we twee startmomenten in het jaar: 1 maart en 1 september. Hier zijn ook specifieke sollicitatieperiodes voor:

  • 1 september 2020 starten? Je kunt solliciteren van 14 april t/m 3 mei
  • 1 maart 2021 starten? Je kunt solliciteren van 1 oktober t/m 8 november

Kijkje in de keuken tijdens de inhousedag

Wil jij meer weten over een traineeship bij PostNL? Wij organiseren regelmatig een inhousedag. Tijdens de inhousedag krijg je een kijkje in onze keuken. Recruiters en trainees vertellen over PostNL, het traineeship en hoe het is om bij ons te werken. En er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen.

Lees meer