Menu

Traineeship Business

Bij PostNL zijn we volop in beweging. De veranderingen in ons bedrijf hebben alles te maken met andere marktomstandigheden. We spelen daarop in met de ontwikkeling van nieuwe logistieke modellen en bedenken vernieuwende diensten. Je vervult tijdens dit traineeship 2 of 3 verschillende functies. Daarbij heb je de ruimte om te wisselen tussen verschillende werkvelden zoals marketing & sales, operationeel leidinggeven en HR. Lijkt het traineeship Business je interessant? Solliciteer of neem contact op met jouw recruiter.

Ben jij een trainee?

  • Als trainee zie je kansen en grijpt ze. Je houdt van vernieuwing en denkt out of the box. 
  • Je bent ondernemend, gedreven en neemt graag het initiatief. Dit blijkt uit de activiteiten die je naast je studie hebt ondernomen. 
  • Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en weet mensen mee te krijgen.
  • Je hebt een visie en maakt weloverwogen beslissingen. 
  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding 

Wat bieden we jou?

Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen en ervaring op te doen in jouw werkveld, bieden we jou een uitstekend salaris en een kickstart van je carrière!

Bekijk alle traineeships

Inhousedag voor ambiteuze starters

Wil jij je carrière beginnen met een Management Traineeship bij een van de grootste werkgevers van Nederland? Kom naar onze inhousedag op 15 januari op ons hoofdkantoor en ervaar PostNL in 1 dag. We hebben maar 25 plekken, dus meld je direct aan. We kijken naar je uit!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682514078 stuur een mail

Megan Braam

Megan Braam