We zijn een van de grootste bedrijven van Nederland. In zo’n grote organisatie heeft zelfs een bescheiden efficiencyslag een grote financiële uitwerking. Als finance trainee lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. Zo adviseer je bijvoorbeeld over de financiële structuur voor een start-up binnen de organisatie. Of breng je advies uit over hoe we in alles wat we doen kostenefficiënter kunnen zijn. Supertof als je gelijk zoveel impact kunt maken.

Bekijk de vacature

Onze trainees aan het woord

"Als ik aan een traineeship bij PostNL denk, denk ik aan een groep jonge, ambitieuze, nuchtere, net afgestudeerde mensen. Allemaal willen ze heel graag leren en hard aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zelf voor PostNL gekozen om meerdere redenen. Ten eerste waren meerdere mensen in mijn omgeving erg positief over het traineeship bij PostNL. Daarnaast was ik eerlijk gezegd positief verbaasd over de innovaties die PostNL doorvoert of mee bezig is. En tot slot is PostNL natuurlijk een bijzonder bedrijf om deel van uit te maken. Het bedrijf maakt een grote impact in Nederland en dat zie je niet overal. Dat alles bij elkaar maakte dat ik graag voor PostNL wilde werken."

Janna

Finance trainee

"Als trainee bij PostNL heb ik geleerd dat je veel ruimte krijgt om jezelf te zijn. Je krijgt al snel verantwoordelijkheid en die kun je op je eigen manier invullen. Je mening en eigen input worden erg gewaardeerd. Dit maakt het traineeship écht heel erg leuk. Je leert je eigen talenten kennen, je verbreedt je leiderschapsvaardigheden en je leert veel over samenwerken. Dit zijn zaken die ik de rest van mijn loopbaan kan gebruiken."

Sara

Finance trainee