Menu

Traineeship Finance

Kies voor het finance traineeship met de meeste impact

PostNL is een van de grootste bedrijven van Nederland. We werken voor iedereen. In zo’n grote organisatie heeft zelfs een bescheiden efficiencyslag een grote financiële uitwerking. Als finance trainee lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. Zo adviseer je bijvoorbeeld over de financiële structuur voor een start-up binnen PostNL. Of breng je advies uit over hoe we in alles wat we doen kostenefficiënter kunnen zijn. Daarmee kun jij dus enorm veel impact hebben.

Interesse?

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maak een Job Alert aan en je ontvangt direct een mailtje zodra je weer kunt solliciteren.
Maak Job Alert aan

Trainee Rowan vertelt over het finance traineeship:

Dit kun je verwachten:

Je voert het eerste half jaar twee projecten uit, daarna volledige functie

Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en maakt impact

Focus op jouw ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak

Je hebt veel doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse?

Op dit moment hebben we geen vacatures omdat we ruim voldoende sollicitanten hebben voor het aantal beschikbare plaatsen. Maar als je een Job Alert aanmaakt, ontvang je direct een mailtje zodra je weer kunt solliciteren.

Maak Job Alert aan

Kijkje in de keuken tijdens de inhousedag

Wil jij meer weten over een traineeship bij PostNL? Wij organiseren regelmatig een inhousedag. Tijdens de inhousedag krijg je een kijkje in onze keuken. Recruiters en trainees vertellen over PostNL, het traineeship en hoe het is om bij ons te werken. En er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen.

Lees meer

Testimonials van trainees

Janna – net begonnen in het finance traineeship

Sara – finance traineeship net afgerond