Tarieven

Vind eenvoudig en snel het tarief voor het versturen van je post en pakket.

Tarieven downloads per 2022

Tarievenfolder: handig en snel
Zoek je snel een tarief voor het versturen van een poststuk of pakket? Onze tarievenfolder is een handig overzicht voor consumenten en kleinzakelijke klanten. Hierin vind je onze basistarieven voor 2022.

Tarievenboekje: inclusief zakelijke tarieven en productinformatie
Ons tarievenboekje is veel uitgebreider dan de tarievenfolder. Hierin vind je ook onze zakelijke tarieven voor 2022. Naast de tarieven, geven we ook uitleg over al onze producten en diensten. Voor partijenpost is er een nieuw overzichtelijk aanbod van producten. De tarieven in dit boekje zijn voor dit nieuwe aanbod.

Zakelijke tarieven voor het versturen van internationale (bus)pakjes
Voor buspakjes, pakjes zonder track & trace en pakjes met track & trace komen de tarieven per zone (Europa/Wereld) te vervallen. De tarieven worden voortaan berekend per land van bestemming.

Wijzigingsoverzicht per 1 januari 2022

Vind het actuele tarief gemakkelijk in de bovenstaande tarieventool.

Tijdelijke toeslag voor bestemmingen buiten Europa

Door beperkingen in het internationale vliegverkeer door het coronavirus, rekenen we op dit moment een toeslag voor zendingen met een bestemming buiten Europa (tariefzone Rest of World). Per 15 november 2021 is de corona-toeslag verlaagd. Dit omdat het vliegverkeer weliswaar toeneemt, maar de transportcapaciteit nog schaars blijft. Zodra wij onze normale dienstverlening kunnen hervatten, zullen wij deze toeslag afschaffen. We houden je hiervan op de hoogte via deze pagina.

Tarieven voor het versturen van zakelijke post
Toeslag piekperiode zakelijke pakkettencontracten