Aangetekende e-mail

Documenten digitaal versturen met extra zekerheid

Wil je belangrijke documenten versturen met een bewijs van verzending én ontvangst? Verstuur ze eenvoudig online, met de aangetekende e-mail van PostNL in samenwerking met Aangetekend BV!

De voordelen van aangetekende e-mail

  • Ultiem gemak

    Je verstuurt supersnel belangrijke documenten met extra zekerheid, zonder dat je de deur uit hoeft.

  • Veilig en rechtsgeldig

    Je e-mail en bijlagen worden beveiligd verzonden. Daarbij ontvang je een verzendbewijs én een ontvangstbewijs.

  • 24/7 te volgen

    Je hebt tijdens het hele proces volledig inzicht in de voortgang van je e-mail.

Mailen met extra zekerheid en gemak

Wat maakt aangetekende e-mail zo veilig en simpel? Je krijgt een bevestiging van de datum en het tijdstip waarop je bericht is ontvangen, én een melding zodra de ontvanger het heeft geaccepteerd. De bijlage van je e-mail wordt beveiligd tegen wijzigen. Zorg er dus voor dat je alle belangrijke informatie in een bijlage verstuurt. De rechtbank erkent de aangetekende e-mail als juridisch bewijs.

Samenwerking met Aangetekend BV

We maken steeds meer gebruik van digitale communicatiemogelijkheden. Daarom starten we met Aangetekend BV een pilot om te bekijken of er behoefte is om aangetekende e-mails te versturen.

Aangetekend BV is een Nederlandse organisatie die beschikt over de juiste Europese certificeringen voor elektronische diensten, waaronder een eIDAS-certificering.

Hoe werkt het?

Een aangetekende e-mail verstuur je via de website van Aangetekend BV. Je stelt de tekst op en voegt eventuele bijlagen toe. Snel, simpel en voor slechts €5,45!

Aangetekende e-mail uitproberen?

Ervaar het gemak. Verstuur direct een aangetekende e-mail via de website van Aangetekend BV.