Verzekerservice pakket buitenland

Verzekerd een pakket versturen naar het buitenland

Met Verzekerservice pakket buitenland zijn uw kostbare goederen tot 5.500 euro verzekerd bij verlies of beschadiging. Zo kunt u met een gerust gevoel uw waardevolle goederen verzenden. Een pakket met Verzekerservice buitenland versturen doet u via het Postkantoor.

Geen tijd om naar het Postkantoor te gaan? Verstuur een Aangetekend pakket met de Online Verzendservice en laat het ophalen. Ga naar Aangetekend pakket buitenland.
Pakket verzekerd versturen binnen Nederland? Kijk dan bij Verzekerservice pakket Nederland.

Voordelen van Verzekerservice pakket buitenland

  • Tot 5.500 euro vergoeding bij verlies of beschadiging
  • Geadresseerde tekent voor ontvangst
  • Altijd een verzendbewijs
  • Pakket eenvoudig volgen met Track & Trace
  • Snelle priorityservice
  • Pakket automatisch en gratis retour als het niet afgeleverd kan worden

Wat kost het?

De kosten voor het versturen van een Verzekerservice pakket buitenland hangen af van het gewicht en formaat van de zending. Een overzicht van de verschillende tariefzones vindt u bij Tarieven pakket Verzekerservice.

 t/m 2 kg5 kg10 kg20 kg30 kg
EUR 1€ 20,50€ 27,00€ 32,50€ 41,50€ 52,50
EUR 2€ 26,00€ 32,50€ 38,50€ 47,50€ 62,50
Wereld€ 31,80€ 41,80€ 65,80€ 112,80 

Hoe werkt het?

Een pakket versturen met Verzekerservice doet u via uw Postkantoor. U kunt hier ook de pakketzegels kopen die u nodig heeft. Of gebruik een frankeermachine. Met 2600 vestigingen is er altijd wel een Postkantoor bij u in de buurt. Onze medewerkers staan klaar om uw pakket af te handelen.

Gewicht en formaat

Gewicht
Maximale afmetingen
0 - 30 kg binnen de EU
100 x 50 x 50 cm
0 - 20 kg buiten de EU
100 x 50 x 50 cm

Buiten de EU

Verstuurt een Verzekerservice pakket buiten de EU? Vul dan een douaneformulier in. Deze zijn verkrijgbaar bij het Postkantoor. Daar kunt u ook uw pakket frankeren en afgeven.

Wat mag u wel en niet internationaal versturen?

Niet alle goederen mogen per post naar het buitenland verstuurd worden. Lees daarom voor u een pakket verstuurt de Buitenlandse verzendvoorwaarden.

Wanneer komt mijn pakket aan in het buitenland?

Kijk voor de bezorgtijd van uw pakket bij de overkomstduren per land.

Als er toch iets mis gaat

PostNL handelt uw pakket met de grootst mogelijke zorg af. Maar in zeer uitzonderlijke gevallen gaat er wel eens wat mis. Is uw pakket beschadigd of onvindbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan stellen wij een onderzoek in. Blijkt hieruit dat u recht heeft op schadevergoeding? De hoogte van de schadevergoeding wordt bepaald op basis van de waarde van de inhoud van het pakket, met als maximum de opgegeven verzekerde waarde bij verzending. Het maximale verzekerbare bedrag is 5.500 euro per pakket.

Let op: om voor schadevergoeding in aanmerking te komen, hebt u het verzendbewijs nodig.