Stay close, crypto chasers

Zeker weten dat je nooit cryptopostzegelnieuws mist? Meld je dan aan voor de NL crypto stamp-nieuwsbrief, dé nieuwsbrief voor cryptopostzegelfans.

Aan de slag met je NL crypto stamp

 1. 1

  Ontdek de kleur van je digitale tweeling

  Scan met de camera op je telefoon de QR-code op de voorkant van je NL crypto stamp. Je NFT verschijnt nu in beeld! Gebruik je een laptop of computer? Ga dan naar cryptostamp.com en klik op het QR-symbool om de code te scannen met je webcam.
 2. 2

  Maak je eigen NFT-wallet aan

  Gebruik je laptop of computer om naar metamask.io te gaan en download de MetaMask-browserextensie. Doorloop de stappen om een nieuwe wallet aan te maken. Heb je er al een? Importeer dan je bestaande wallet.
 3. 3

  Verbind je wallet met cryptostamp.com

  Ga naar cryptostamp.com/wallet en klik op ‘connect wallet'. Log in via de MetaMask-extensie. Je wallet is nu gekoppeld.
 4. 4

  Scan je NL crypto stamp via je browser

  Verwijder voorzichtig de beschermfolie of kraslaag van de achterkant van je cryptopostzegel. Klik op het QR-symbool bovenin en scan de QR-code achter op je NL crypto stamp met je webcam. Of voer je geheime code in.
 5. 5

  Wissel naar het Polygon-netwerk

  Je digitale tweeling verschijnt in beeld. Tijd om over te stappen naar het Polygon-netwerk. Je MetaMask-wallet is standaard ingesteld op Ethereum. Klik op ‘switch network’ om over te schakelen.
 6. 6

  Sla je digitale tweeling op in je wallet

  Je bent bij de laatste stap aangekomen! Onder ‘transfer stamp into your wallet’ klik je op ‘claim crypto stamp'. Wacht tot de transactie gelukt is. Gefeliciteerd, je NL crypto stamp staat nu in je NFT-wallet!

 7. 7

  Bekijk de NFT's in je wallet

  Heb je meerdere cryptopostzegels besteld? Doorloop de stappen zo vaak als nodig om ze in je NFT-wallet te zetten. Via cryptostamp.com/wallet vind je ze allemaal op een rijtje.

  Goed om te weten: Heb je meerdere cryptopostzegels besteld? Doorloop de stappen zo vaak als nodig om ze in je NFT-wallet te zetten. Via cryptostamp.com/wallet vind je ze allemaal op een rijtje.

Wat valt er straks op je deurmat?

Heb jij de NL crypto stamp of de exclusieve Gold Edition besteld? Dan krijg je 'm na 5 werkdagen thuisbezorgd. Maar wat valt er dan precies op je deurmat? Krijg alvast een sneak peek bij de officiële unboxing van de NL crypto stamp!

Wat is een crypto stamp?

De NL crypto stamp is een postzegel die bestaat uit 2 delen: een fysieke postzegel en een digitale tweeling die je kunt verzamelen, uitwisselen en verhandelen in de blockchain. Een cryptopostzegel, dus!
 • Fysieke postzegel

  De fysieke postzegel kun je verzamelen of gebruiken voor het frankeren van je post.
 • Digitale tweeling

  Elke fysieke NL crypto stamp heeft een QR-code waarmee je de digitale tweeling kunt ontdekken. Dat is jouw eigen NFT ('non fungible token').
 • Wereldprimeur

  Deze uitgave is extra bijzonder omdat we het gezamenlijk uitbrengen met Oostenrijkse Post

Ben je hier toevallig naar op zoek?

Locatiewijzer

Vind direct een PostNL-punt bij jou in de buurt. Daar verkopen we ook prachtige postzegels.

Collect Club

Collect Club is er voor enthousiaste verzamelaars en liefhebbers van postzegels.

Webshop

Bekijk direct de nieuwste postzegeluitgiftes in onze webshop.

Heb je nog vragen?

Meer weten?

Kijk dan op de pagina met veel gestelde vragen. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op