NL crypto stamp safe

Wat is de NL crypto stamp safe?

De NL crypto stamp safe is een fysieke postzegel met digitale tweeling. De NFT hiervan kun je combineren met een NFT van de NL crypto stamp. Het resultaat? Een heel nieuw symbool. Dit heet ook wel crypto stamp morphing. De NL crypto stamp safe is verkrijgbaar in 2 magische symbolen: een fopspeen en een fles.

Hoe werkt een NL crypto stamp safe?

 1. 1

  Verplaatsen

  Verplaats een NL crypto stamp safe en een NL crypto stamp naar je eigen wallet. Daardoor opent de safe. De inhoud zie je direct in je wallet.

 2. 2

  Kies je stamp

  Kies voor ‘Start crypto stamp MorphXYZ' aan de rechterkant, naast je NL crypto stamp safe. Kies dan de NL crypto stamp die je wilt transformeren. Je kunt elke NL crypto stamp safe maar 1x gebruiken voor de crypto stamp MorphXYZ.

 3. 3

  Het kan even duren

  De crypto stamp MorphXYZ kan een tijdje duren. Je ziet de countdown met de resterende tijd op het scherm. Als de crypto stamp MorphXYZ klaar is, verandert het symbool van je safe in een nieuw symbool.

 4. 4

  De voorbeelden

  Er zijn verschillende nieuwe NFT's. Bekijk hier die van de leeuw en hier die van de stier.

Transformeer de safe in de babystier

Transformeer nu ook je NL crypto stamp safe naar een NFT babystier door deze te combineren met de eerste NL crypto stamp- stier. De babystier is een unieke NFT die in je wallet zit nadat je het MorphXYZ-proces hebt voltooid.

Wat is een cryptostamp?

De NL cryptostamp is een NFT postzegel die bestaat uit een fysieke postzegel en een digitale tweeling.

Aan de slag met je cryptostamp

Ontdek de kleur van je digitale tweeling en maak je eigen NFT-wallet aan.

Bekijk hoe het werkt

Heb je de eerste NL crypto stamp vorig jaar gemist? Of ben je benieuwd naar het vervolg? Lees hier straks meer over de NL crypto stamp 2.

Heb je nog vragen?

Meer weten?

Kijk dan op de pagina met veel gestelde vragen.