Aan de slag

Met jouw cryptostamp

Doorloop onderstaande stappen om jouw NL crypto stamp toe te voegen aan jouw wallet.

Aan de slag met je NL crypto stamp

 1. 1

  Ontdek de kleur van je digitale tweeling

  Scan met de camera op je telefoon de QR-code op de achterkant van je NL crypto stamp. Je NFT verschijnt nu in beeld! Gebruik je een laptop of computer? Ga dan naar cryptostamp.com en klik op het QR-symbool om de code te scannen met je webcam.

 2. 2

  Maak je eigen NFT-wallet aan

  Gebruik je laptop of computer om naar metamask.io te gaan en download de MetaMask-browserextensie. Doorloop de stappen om een nieuwe wallet aan te maken. Heb je er al een? Importeer dan je bestaande wallet.
 3. 3

  Verbind je wallet met cryptostamp.com

  Ga naar cryptostamp.com/wallet en klik op ‘connect wallet'. Log in via de MetaMask-extensie. Je wallet is nu gekoppeld.
 4. 4

  Scan je NL crypto stamp via je browser

  Verwijder voorzichtig de beschermfolie of kraslaag van de achterkant van je cryptopostzegel. Klik op het QR-symbool bovenin en scan de QR-code achter op je NL crypto stamp met je webcam. Of voer je geheime code in.
 5. 5

  Wissel naar het Polygon-netwerk

  Je digitale tweeling verschijnt in beeld. Tijd om over te stappen naar het Polygon-netwerk. Je MetaMask-wallet is standaard ingesteld op Ethereum. Klik op ‘switch network’ om over te schakelen.
 6. 6

  Sla je digitale tweeling op in je wallet

  Je bent bij de laatste stap aangekomen! Onder ‘transfer stamp into your wallet’ klik je op ‘claim crypto stamp'. Wacht tot de transactie gelukt is. Gefeliciteerd, je NL crypto stamp staat nu in je NFT-wallet!

 7. 7

  Bekijk de NFT's in je wallet

  Heb je meerdere cryptopostzegels besteld? Doorloop de stappen zo vaak als nodig om ze in je NFT-wallet te zetten. Via cryptostamp.com/wallet vind je ze allemaal op een rijtje.

Cryptostamp.com

Wil je de NL crypto stamp on-chain kopen met crypto currency? Koop dan de digitale tweeling  via de Oostenrijkse website. Je rekent je aankoop af met cryptocurrency, waarna je NL crypto stamp in je eigen wallet komt te staan. Daarna kun je nog tot maximaal 5 jaar de bijbehorende fysieke postzegel aanvragen.

Ga direct naar

Wat is een cryptostamp?

De NL cryptostamp is een NFT postzegel die bestaat uit een fysieke postzegel en een digitale tweeling.

De NL crypto stamp safe

De NL crypto stamp safe is een NFT die je kunt combineren met een NFT van de NL crypto stamp 2.

Bekijk hoe het werkt

Heb je de eerste NL crypto stamp vorig jaar gemist? Of ben je benieuwd naar het vervolg? Lees hier straks meer over de NL crypto stamp 2.

Heb je nog vragen?

Meer weten?

Kijk dan op de pagina met veel gestelde vragen.