Menu

Persoonlijke postzegels

Maak een unieke postzegel

De postzegel net zo speciaal maken als het kaartje? Maak dan een persoonlijke postzegel. Gebruik bijvoorbeeld een foto van je huisdier, een vakantiefoto of een grappige selfie. Of val op met jouw bedrijfslogo. De persoonlijke postzegels zijn ook leuk om cadeau te geven.

Zomaar of voor een bijzonder moment

Maak je post extra bijzonder met je eigen postzegel. Ga je trouwen? Plak op de uitnodiging een postzegel met een foto van jou en je verloofde. Of maak de geboortekaartjes af met een postzegel met een foto van jullie baby. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijke tekst op de postzegel zetten.

Persoonlijke postzegel

Hoe maak ik persoonlijke postzegels?

In een paar simpele stappen heb je al een vel met persoonlijke postzegels. Je kunt de postzegels ook maken in de PostNL-app (met Android). Binnen 2-3 werkdagen heb je de postzegels in huis.

Maak nu je eigen postzegelvel

Wat kost het?

Post binnen Nederland

Wil je de postzegels voor post binnen Nederland gebruiken? Dan heb je al een postzegelvel met 10 persoonlijke postzegels vanaf € 12,25

Bekijk hier het totale overzicht met alle prijzen

Post naar het buitenland

Wil je de postzegels gebruiken voor post naar het buitenland? Dan betaal je voor een postzegelvel met 5 persoonlijke postzegels € 10,40.

Bekijk hier het totale overzicht met alle prijzen

Zie ook