Menu

Speciale postzegels

Postzegels om te gebruiken bij speciale gelegenheden of wanneer u dat leuk vindt

Mooie postzegels voor een speciale gelegenheid. Zoals voor uw geboortekaartjes of de uitnodigingen van een huwelijk. Of de voordelige Decemberzegels die uw kerstkaart extra feestelijk maken. Regelmatig geven we nieuwe postzegels uit. Er zijn postzegels te koop in verschillende thema’s.

Pakket versturen? Kies dan voor Pakketzegels.

Bent u postzegelverzamelaar? Meld u aan bij de CollectClub.

Persoonlijke Postzegels

Ontwerp heel eenvoudig uw eigen, unieke postzegels. Maak het met uw eigen foto persoonlijk! Leuk bij feestelijke gelegenheden of als origineel cadeautje.

Meer over Persoonlijke Postzegels

Rouw, liefde & geboorte postzegels

Sommige momenten in uw leven vragen om een speciale postzegel. Daarom kunt u kiezen voor postzegels voor verschillende gebeurtenissen. Denk aan een kaartje voor een geboorte of een huwelijk maar ook voor het versturen van rouwpost. Bij deze momenten hoort een bijpassende zegel.

Meer over Rouw, liefde & geboorte postzegels

Decemberzegels

Elk jaar zijn er weer nieuwe, speciale Decemberzegels. Vanaf 5 november 2018 zijn deze Decemberzegels weer verkrijgbaar. Hiermee verstuurt u voordeliger en extra feestelijk kerst- en nieuwjaarskaarten tot en met 5 januari 2019.

Meer over Decemberzegels

Themapostzegels

Bent u verzamelaar? Kies voor een thema dat u aanspreekt en ontvang maandelijks postzegels uit dat thema. U ontvangt dan twee velletjes postzegels en twee bewaarbladen met informatie. U kunt zich hier op abonneren.

Meer over Themapostzegels

Nieuwe postzegels

Maandelijks komen er nieuwe, bijzondere postzegels uit. Deze hebben een speciaal thema of ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de postzegels van koning Willem-Alexander.

Meer over Nieuwe postzegels

Pakketzegels

Snel en eenvoudig pakketten versturen. Wij doen twee bezorgpogingen en u volgt het pakket met Track & Trace. Geldig als u een pakket verstuurt binnen Nederland.

Meer over Pakketzegels