Speciale postzegels

Postzegels voor speciale momenten of om je post nog leuker te maken

Wij hebben postzegels voor ieder moment. Zo hebben we postzegels voor op geboortekaartjes en trouwkaarten. Of decemberzegels om je kerstkaarten extra feestelijk te maken. Regelmatig ontwerpen we nieuwe postzegels. Wil je je post extra bijzonder maken? Ontwerp dan je eigen postzegel.

Persoonlijke Postzegels

Ontwerp eenvoudig je eigen postzegels. Maak de postzegel persoonlijk met een foto of tekst. Leuk voor feestelijke momenten. Of als origineel cadeau.

Rouw, liefde & geboorte postzegels

Sommige momenten in je leven vragen om een speciale postzegel. Bijvoorbeeld voor op een kaartje voor een geboorte of huwelijk. Of voor het versturen van rouwpost.

NL crypto stamp

Postzegels verzamelen kan voortaan digitaal met de NL crypto stamp! Een postzegel die bestaat uit 2 delen: een fysieke postzegel en een unieke digitale tweeling

Postzegelabonnement

Verzamel je postzegels? Wij hebben verschillende abonnementen. Je kunt ervoor kiezen elke nieuwe postzegel te ontvangen. Of alleen postzegels binnen een door jou gekozen thema.

Decemberzegels

In november verschijnen weer nieuwe, speciale decemberzegels. Hiermee verstuur je extra voordelig én feestelijk jouw kerst- en nieuwjaarskaarten. Decemberzegels van voorgaande jaren zijn het hele jaar nog te gebruiken. Je moet dan wel bijplakken tot de waarde van een standaard postzegel.