Postzegelabonnementen

Neem nu een abonnement op een postzegelserie of -product

Verzamel je postzegels? Wij maken verzamelen eenvoudig met één van onze abonnementen. Ontvang bijvoorbeeld elke nieuwe postzegel. Of verzamel postzegels binnen een door jou gekozen thema.

Exclusief cadeau voor abonnees

Neem nu een abonnement op een postzegelserie of -product. Dan krijg je de unieke serie Roofvogels automatisch gratis thuisgestuurd, als exclusief abonneegeschenk. Inclusief gratis bewaarmap! 

De postzegels van 2024 staan in het teken van de roofvogels in het kustgebied (uitgifte juli) en de roofvogels in stad en dorp (uitgifte november/december).

In 2025 zijn de roofvogels van bos en heide en grootschalig akkerland aan de beurt, gevolgd in 2026 door de roofvogels bij rivier en moeras en in halfopen cultuurland.

De serie loopt 3 jaar, elk jaar verschijnen er 2 nieuwe postzegelvellen. Totaal ontvang je dus 6 postzegelvellen met steeds een andere roofvogel. 

De serie is niet los verkrijgbaar in de handel.

Jaarcollectie Nederlandse postzegels

Wij geven elk jaar meerdere collecties postzegels uit. Deze zijn los te koop. Maar je kunt ook een abonnement nemen op de Jaarcollectie Nederlandse Postzegels. Dit kost ongeveer 100 euro per jaar. Zo heb je altijd je verzameling compleet.

Voordelen abonnement op de Jaarcollectie

  • Je ontvangt automatisch één exemplaar van alle uitgegeven postzegels
  • Zowel gestempeld als ongestempeld verkrijgbaar
  • Je kunt een bijpassend jaarboek of albumbladen kopen