Decemberzegels

Verstuur je kerstkaarten met de decemberzegels

De decemberzegels van 2023 zijn geldig tot en met 6 januari 2024. Maar je mag ze het hele jaar door gebruiken! Plak na 6 januari bij tot het geldende tarief van een gewone postzegel.

Alles wat je wilt weten over de decemberzegels

Wat kosten de nieuwe decemberzegels? En kun je ze ook na de feestdagen blijven gebruiken?

Hoelang zijn decemberzegels geldig?

Van 13 november 2023 t/m 6 januari 2024 kun je de decemberzegels gebruiken voor al je kerst- en nieuwjaarswensen. Goed om te weten: na 6 januari mag je ze nog steeds gebruiken voor je post. Wel moet je even bijplakken tot de prijs van een normale postzegel.

Hoe gebruik je decemberzegels?

Plak de decemberzegels op brievenpost t/m 20 gram en met een minimumformaat van 14 x 9 centimeter. Let op: na 6 januari moet je bijplakken tot de prijs van een normale postzegel.

Wanneer verstuur ik mijn kerstkaarten?

Doe je kerstkaarten ruim vóór kerst op de bus. Zo weet je zeker dat familie en vrienden lang kunnen genieten van je warme wintergroet. We doen ons best om post met een decemberzegel binnen 3 werkdagen te bezorgen.

Betoverend mooie kerstzegels

Ieder jaar ontwerpt een andere kunstenaar de decemberzegels. Afgelopen jaar kon je de betoverend mooie illustraties van Linde Faas op je kerstpost plakken. Benieuwd welke kunstwerkjes je dit jaar kunt verwachten? In de herfst van 2024 onthullen we de nieuwe ontwerpen. Hou deze website dus goed in de gaten!