Wat kosten de decemberzegels?

De decemberzegels van 2022 zijn 10 cent goedkoper dan normale postzegels, namelijk € 0,91. Je kunt ze plakken op brievenpost t/m 50 gram en met een minimumformaat van 14 x 9 centimeter. Dit speciale decemberzegeltarief geldt van 14 november 2022 t/m 6 januari 2023. Goed om te weten: ook na 6 januari 2023 kun je alle decemberzegels van 2010 t/m 2022 met opdruk 'december' nog steeds gebruiken. Wel moet je even bijplakken tot de prijs van een normale postzegel.

Kleine kunstwerkjes op je postzegel

Ieder jaar ontwerpt een andere kunstenaar de decemberzegels. Afgelopen jaar kon je de vrolijke tekeningen van illustrator Miriam Bos op je kerstpost plakken. Benieuwd welke kunstwerkjes je dit jaar kunt verwachten? In de herfst van 2023 onthullen we de nieuwe ontwerpen. Houd deze website dus goed in de gaten!

Verstuur je kerstpost op tijd 

In december versturen we heel wat kerstpost met z'n allen. We doen ons best om al je kerstpost binnen 3 werkdagen (di-za) te bezorgen. Wil je zeker weten dat je familie en vrienden lang kunnen genieten van jouw kaartje op de schoorsteenmantel? Verstuur je kerstwensen dan zodra je de lampjes in de kerstboom hangt. Dat geeft de ontvanger ook de kans om jou een kaartje terug te sturen. Wel zo leuk natuurlijk! Dus wacht niet te lang en doe je kaarten ruim vóór kerst op de bus. Zo bezorgen we samen de mooiste dagen van het jaar. Vind de dichtstbijzijnde brievenbus.

Heb je nog vragen?

Contact opnemen?

Neem contact op met onze klantenservice via de chatbot, telefoon of e-mail. We staan voor je klaar!