Menu

Decemberzegels

Koop nu je zegels en laat je verrassen

Wat is er leuker dan je familie en vrienden een kaartje te sturen in deze feestmaand? Dit kan met onze mooie Decemberzegels, verkrijgbaar vanaf 5 november 2018. Koop deze in de webshop of via een van onze verkooppunten.

Heb je al een Decemberzegelvel? Doe mee met kras en win! Vul snel je code in.

Zo gebruik je de Decemberzegels

Koop de Decemberzegels online of via een van onze verkooppunten.

  • Decemberzegels gebruik je voor post t/m 50 gram (in plaats van 20 gram bij een standaard postzegel). Dat kan een zelfgemaakte kerstkaart zijn of zelfs een paar leuke kerstsokken!
  • Verstuur je binnen Nederland? Plak dan 1 Decemberzegel. Doe ze in de brievenbus bij jou in de buurt. Buiten of bij een PostNL-locatie met onze speciale kerstbrievenbussen.
  • Je hebt slechts 2 Decemberzegels nodig voor een kaartje naar je familie of vrienden in het buitenland (echt waar, wereldwijd!).
  • Jouw mooiste kerst- en nieuwjaarswensen verstuur je tussen 5 november 2018 en 5 januari 2019.

De kaartenhouder van Riverdale en onze winactie

Bij 2 vellen ontvang je een kaartenhouder van Riverdale* (op=op). Hang hier je mooiste (kerst)kaarten in. Want een mooi gebaar, verdient een mooi plekje. Ook leuk voor na de kerst voor foto’s en andere kaarten. Daarnaast maak je bij elk vel dat je koopt kans op mooie prijzen. Laat je verrassen door te krassen en doe zo vaak mee als je wilt. Je maakt kans op een van onze ruim 2.500 prijzen. Heb je al een Decemberzegelvel? Doe mee met kras en win! Vul snel je code in.

* Lees de actievoorwaarden.

Over de ontwerpster: Sanny van Loon

De Decemberzegels zijn dit jaar ontworpen door Sanny van Loon. Zij heeft zich laten inspireren door samenzijn, huiselijke warmte en gezelligheid binnen en buiten. Op de zegels combineert Sanny beelden van nu met hippe vintage, een paar subtiele glitters en een heerlijk nostalgisch gevoel.

Geldigheid van Decemberzegels

  • Je kunt de Decemberzegels het hele jaar blijven gebruiken. Zorg wel dat je na 5 januari 2019 bijplakt tot het huidige tarief van een standaard postzegel.
  • Heb je oude Decemberzegels uit 2010 t/m 2017? Deze zijn nog steeds geldig. Je hoeft in de kerstperiode niet bij te plakken.
  • Heb je nog Decemberzegels, met een bedrag in euro’s, van vóór 2010? Deze zegels mag je ook nog gebruiken. Hierbij is het wel nodig om bij te plakken met bijplakzegels tot het tarief van de Decemberzegels 2018.
  • Koop de speciale bijplakzegels online of op een PostNL-locatie.

Kaartenhouder bij 2 vellen Decemberzegels

Kaartenhouder decemberzegels