Menu

Decemberzegels

Verstuur uw kerst- en nieuwjaarswensen met de Decemberzegels

Elk jaar brengen we speciale Decemberzegels uit. Daarmee verstuurt u extra feestelijk en voordelig uw kerst- en nieuwjaarswensen. De Decemberzegels zijn verkrijgbaar vanaf 20 november 2017. Koop ze online of op een van onze verkooppunten.

Wat kost het?

De prijs van de Decemberzegel is 0,73 euro per stuk. Het bijzondere vel bestaat dit jaar uit 20 zegels en is te koop voor 14,60 euro.

Zo gebruikt u de Decemberzegels

Met de Decemberzegels verstuurt u extra feestelijk en voordelig uw kerst- en nieuwjaarswensen in de periode van 20 november 2017 tot en met 6 januari 2018. U kunt deze postzegels het hele jaar blijven gebruiken. Zorg wel dat u de postzegels bijplakt tot aan het dan geldige tarief. De Decemberzegels zijn te gebruiken voor post tot en met 50 gram en voor enveloppen met een minimaal formaat van 14 x 9 cm. Binnen Nederland is één Decemberzegel voldoende, op post naar het buitenland kunt u twee Decemberzegels plakken.

Decemberzegels-2017-preview

Let op: Heeft u van 8 t/m 28 december post die de volgende werkdag bezorgd moet worden? Gebruik dan een standaard postzegel en geef uw post af op het Postkantoor.

Vanaf 7 januari 2018 tarief kunt u de Decemberzegels blijven gebruiken op post tot 20 gram. Omdat ze 0,73 waard zijn en de reguliere postzegel vanaf 1 januari 0,83 kost dient u 10 cent bij te plakken in 2018.

Geldigheid van Decemberzegels

Decemberzegels van 2010 t/m 2016 met de opdruk 'December' zijn ook nog steeds geldig. U hoeft dus niet bij te plakken. Heeft u nog oudere Decemberzegels met een bedrag in euro's? Deze mag u gebruiken als u bijplakt tot het huidige Decemberzegeltarief van 0,73 euro. Speciale bijplakzegels koopt u online of bij een PostNL-locatie.

Vind een Postkantoor