Decemberzegels

Verstuur je kerstkaarten met de decemberzegels

Met de decemberzegels maak je jouw kerst- en nieuwjaarskaarten extra feestelijk. En ze zijn ook nog eens voordeliger dan een gewone postzegel!

Waar koop je de decemberzegels?

Decemberzegel 2021

De nieuwe decemberzegels van 2022 zijn eind dit jaar weer te koop in onze webshop en bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Houd deze pagina dus goed in de gaten! Wil je de decemberzegels van 2021 nabestellen? Dat doe je heel gemakkelijk via onze webshop.

Hoe gebruik je de decemberzegels?

Plak je decemberzegels op post met een minimumformaat van 14 x 9 cm. Je kunt de decemberzegels gebruiken om post te versturen met een gewicht tot en met 50 gram, in plaats van 20 gram. En wil je een kerstkaart naar het buitenland sturen? Dan heb je maar 2 decemberzegels nodig voor elke bestemming wereldwijd!

Hoe lang zijn de decemberzegels geldig?

De kerstzegels waren geldig tot en met 6 januari 2022. Natuurlijk kun je ze ook daarna nog steeds gebruiken. Buiten de kerstperiode om moet je wel bijplakken tot het bedrag dat je op dat moment betaalt voor een standaard postzegel. Bekijk hoeveel je moet bijplakken. Bijplakzegels koop je online of bij een PostNL-punt bij jou in de buurt.