Groei in de internationale e-commerce

De internationale e-commercemarkt groeit enorm. Naar verwachting is in 2025 een kwart van alle online bestellingen crossborder. Wat zijn de ontwikkelingen in internationale e-commerce en hoe spring je daar als ondernemer op in?

Groei in online food

De online foodmarkt groeit enorm. Met aan de ene kant nieuwe aanbieders en een steeds uitgebreider assortiment. En aan de andere kant consumenten die waarde hechten aan duurzame voeding. Wat zijn de ontwikkelingen in de online foodmarkt?

Innovatie in e-commerce

Logistieke innovaties helpen e-commercebedrijven om te blijven groeien en het toenemende aantal online bestellingen te verwerken. Ben je benieuwd wat de toekomst jou brengt en wat jij als ondernemer kunt doen om succesvol te blijven?

Duurzame logistiek

Steeds meer consumenten en bedrijven verwachten duurzame levering van hun bestellingen. Door de juiste logistieke keuzes te maken verminder je de CO2-uitstoot. Hoe speel jij in op de ontwikkelingen in duurzame logistiek?

Innovatie in health

Het zorgdomein verschuift van de zorginstelling naar thuis. Wat betekent dat voor de manier waarop zorg, en met name het logistieke proces, wordt georganiseerd?

Gemak in fashion

Online shoppers willen gemak en controle. Dat brengt voor online retailers een aantal (logistieke) uitdagingen met zich mee. Maar welke? En hoe blijf je in deze competitieve markt succesvol?