Podcast

Editie Innovatie in e-commerce

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan retailers en e-tailers. Ze willen bijvoorbeeld zelf nauwkeurig kunnen bepalen waar en wanneer hun pakket geleverd wordt. In de logistieke keten werken daarom partijen samen aan het optimale digitale proces. Hoe helpt logistiek e-commerce ondernemers om toekomstproef te blijven? Hoe kunnen ze voldoen aan de wensen en verwachtingen van de consument?

Luister naar het verhaal van Eline Kamerbeek, Head of Development van PostNL. Eline overziet vanuit haar rol alle innovaties die PostNL veelal samen met klanten in de gehele logistieke keten ontwikkelt. Haar betoog: technologische innovaties in de logistiek zijn voor e-commercebedrijven essentieel om te kunnen blijven bestaan.

Welke kansen liggen er voor jou als ondernemer?

Hoe kun je ervoor zorgen dat pakketten in één keer succesvol bezorgd worden? Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden van niet-thuis-oplossingen? En hoe kun je zo veel mogelijk pakketten verwerken in zo kort mogelijke tijd? Je hoort het in deze visionaire podcast. Met tevens interessante inkijkjes uit de praktijk van Oscar Diele, mede-eigenaar van woonwinkel Flinders.nl. En veelbelovende vooruitblikken van Kitty Koelemeijer, professor Marketing & Retail van Nyenrode Business Universiteit.

Beluister onze podcasts ook via Spotify of Apple Podcasts

Logo SpotifyLogo iTunes

Vragen over innovaties in e-commerce?

Wij gaan graag in gesprek. Neem contact met ons op.

Innovatie in e-commerce

Drie experts delen hun visie over de toekomst van de logistieke e-commerce.

Expertvisie

Eline Kamerbeek deelt 3 niet te missen innovatietrends in de logistieke e-commerce.

Whitepaper & magazine

Hoe zien e-commerce ondernemers de bezorging van de toekomst en welke innovaties helpen hierbij?