Succes op bestelling

Editie Internationale e-commerce

De internationale e-commercemarkt groeit explosief. Naar verwachting is in 2025 een kwart van alle online bestellingen crossborder. Dat biedt veel groeikansen voor ondernemers. Behoeftes van consumenten verschillen per land. Daarom is het van groot belang voor ondernemers met klanten in het buitenland om inzicht te hebben in die specifieke markt én in de behoeftes van die klant. Bekijk de video.

Drie experts over de groeiende internationale e-commerce

Een goed georganiseerde logistieke keten en naadloze bezorging biedt jou als e-commerce ondernemer veel kansen. Vooral als jij succesvol wilt zijn in het buitenland. Meer weten? Luister dan naar de verhalen van de drie experts in deze video.

De experts in de video

  1. Vincent Kleine, eigenaar van online meubelstore Vince Group, vertelt over hoe crossborder verkopen zijn business heeft versneld.
  2. Marlene ten Ham, Directeur van Thuiswinkel.org geeft inzicht in de trends en ontwikkelingen in de internationale e-commercemarkt.
  3. Giseke Hopstaken, Directeur International bij PostNL, maakt helder wat de randvoorwaarden zijn om succesvol crossborder te verkopen. En hoe PostNL ondernemers daarbij helpt.

Expertvisie

Giseke Hopstaken deelt vier niet te missen groeikansen voor de internationale markt.

Digitale ontbijtsessie

Een digitaal uurtje om je als ondernemer op weg te helpen in de internationale e-commerce.

Online magazine

Je internationale klanten écht leren kennen en je e-commerce grenzen verleggen? Lees alle tips en tricks.

Vragen over internationale e-commerce?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.