Geen tijd verspillen?

Als ondernemer zorg je dat alles op rolletjes loopt: van inkoop tot logistiek. Maar voor je het weet, ben je meer tijd kwijt aan randzaken dan aan je core business. Daar zit je niet op te wachten. Daarom korten we graag je to-dolijst voor je in. Bijvoorbeeld door onze producten en diensten naadloos op jouw webshop aan te laten sluiten.

Dubbel gemak met het heen- & teruglabel

Wat als je verzendlabel ook het retourlabel is? Dat is handig voor je klant: die hoeft niks te printen of te plakken. Daarnaast scheelt het jou een retourlabel in de doos. Redenen genoeg voor fashionretailer Omoda om het heen- & teruglabel te gebruiken. Bekijk de video.

Kies het gemak dat bij jouw webshop past

We halen je pakketten graag op met onze haalservice. Maar je kan ze ook zelf naar ons brengen . Zoals Manon Opdam van InteriorScent doet. Ze brengt zo'n 100 pakketten per dag naar ‘haar’ zakelijke PostNL-punt. Bekijk de video.

Dit zeggen onze klanten

"Met het heen- & teruglabel hoeven onze klanten niet te printen of te plakken als ze willen retourneren. En in het warehouse schrappen we zo de extra handeling van een retourlabel printen en in het pakket toevoegen."

Elodie Janse Omoda

"Met de haalservice werd de belofte ‘zondagavond besteld, maandag in huis’ ineens mogelijk. Dat heeft ons echt geholpen om door te pakken en te groeien."

Bas Lemmers lampenlicht.nl

"De lichtings- en openingstijden zijn ruimer bij een zakelijk PostNL-punt, ze kunnen meer pakketten aannemen en zijn makkelijk te bereiken met de auto en een bus."

Manon Opdam InteriorScent

Grip op je retouren?

Lees het retouren magazine met praktische tips. We duiken in de wereld van retouren en zetten in dit magazine tips voor jou als e-commerce ondernemer op een rij.

Retouren door onjuist adres voorkomen?

Wat jouw kosten voor een retour ook zijn, het is zonde als een retour door een onjuist adres komt. Gelukkig hebben we daar een slimme oplossing voor. De adrescheck vult een adres automatisch aan in de check-out van je webwinkel! Zo gaan bestellingen altijd naar het juiste adres.

Minder hobbels in je logistieke proces?

In het magazine lees je hoe Little Green Bag met API’s PostNL-producten en diensten aan haar webshop koppelt. Schattigebabykleertjes.nl laat zien hoe fulfilment ontzorgt en je vindt er meer over onze concrete oplossingen die voor meer gemak in e-commerce zorgen.

Op zoek naar meer?

Meer groei

Met onze slimme oplossingen en data helpen we jou om (internationale) klanten te vinden en aan je te binden.

Meer tevreden klanten

Je klanten verwachten alleen het beste. Daarom ontwikkelen wij continu nieuwe bezorgmogelijkheden.

Meer groene oplossingen

We helpen jou met een heel pakket aan duurzame mogelijkheden. Meer kleine verpakkingen, meer groen vervoer én minder CO2.

Neem contact op

Heb je al een PostNL-contactpersoon? Ga in gesprek voor meer gemak voor jouw webshop!

Nog geen zakelijke klant? Maak een Mijn PostNL zakelijk account aan.