Meer tevreden klanten

Maak van iedere sale een succesverhaal

Als ondernemer ben je pas tevreden als jouw klanten dat zijn. Daar sta je niet alleen voor. Samen bezorgen we jouw klanten meer.

Je klanten blij maken?

Alles kan in e-commerce en dat is dan ook wat je klanten verwachten. Daarom doen wij er alles aan om bij elke bestelling een eersteklas ervaring te bezorgen. Je klanten kunnen hun favoriete bezorgvoorkeuren doorgeven, we houden ze op de hoogte met nauwkeurige track & trace en bieden een ruime keuze aan bezorgopties. Bekijk de video.

Zo bezorgen we je meer tevreden klanten

"Ik merk absoluut meer conversie sinds we bezorgopties in de checkout bieden. Klanten vinden het fijn om te kunnen kiezen."

Rob van Lemmen Bagageonline.nl

"Onze klanten vinden het heel fijn dat ze de bezorging continu kunnen aanpassen. We proberen het zo makkelijk voor ze te maken dat ze in 2 klikken een andere dag en tijd kunnen kiezen."

Marieke Bos Bloemenvandeteler.nl

“De snelle levertijd is een belangrijk onderdeel van ons succes. Wij beloven een goede prijs en snelle levering. Wat vandaag bij ons de deur uitgaat, moet de volgende dag bij de klant zijn. Daar kunnen we met PostNL op vertrouwen, dat is fantastisch.”

Stephan van der Bos Hygienepapier.nl

Meer bezorgopties, meer conversie

Ook Kampeerwereld.nl zet bezorgopties in voor meer tevreden klanten. Maar bezorgopties zorgen ook voor meer conversie! Want wist je dat 50% van de online shoppers weleens wegklikt als de gewenste bezorgoptie ontbreekt in de checkout? Bekijk de video.

5 tips voor meer tevreden klanten

Wil je ook alles uit je logistiek halen voor meer tevreden klanten? We hebben 5 praktische tips voor je op een rij gezet.

Het magazine voor meer tevreden klanten

Op zoek naar nog meer tevreden klanten? Ontdek meer tips en lees de succesverhalen van andere ondernemers in het gratis magazine!

Op zoek naar meer?

Meer groei

Met onze slimme oplossingen en data helpen we jou om (internationale) klanten te vinden en aan je te binden.

Meer gemak

Door slim gebruik te maken van onze digitale en innovatieve oplossingen houd jij meer tijd over voor je business.

Meer groene oplossingen

We helpen jou met een heel pakket aan duurzame mogelijkheden. Meer kleine verpakkingen, meer groen vervoer én minder CO2.

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Heb je al een PostNL-contactpersoon? Ga in gesprek voor meer tevreden klanten voor jouw webshop!

Nog geen zakelijke klant? Maak een Mijn PostNL zakelijk account aan.