Maximaliseer je online verkoop

Trek meer klanten aan en verhoog je betrouwbaarheid, conversie en klanttevredenheid. Wij hebben de tools voor je om het maximale uit elke klik te halen.

Klanten binnenhalen en vasthouden?

Bekijk hoe onze slimme tools je daarbij kunnen helpen.

Effectiever adverteren met klant in beeld

Ontdek waar jouw groeipotentie zit met klant in beeld. Daarmee koppel je jouw klantbestand aan onze verzenddata met meer dan 40 consumentenkenmerken. Hiermee maak je jouw advertenties nog relevanter. En haal je meer conversie uit je marketingacties met hetzelfde budget.

Meer vertrouwen, meer conversie

Maar liefst 52% van de webshopbezoekers haakt af als ze vinden dat een webshop er onbetrouwbaar uitziet. Met bekend bij PostNL voorkom je dat een bezoeker zijn winkelmandje wegklikt. Want in je webshopprofiel zien je klanten dat je al langer betrouwbaar met ons verzendt. En dat je verzend- en retouradres in Nederland ligt.

Zo vliegen je klanten door je checkout

Een snelle checkout zorgt simpelweg voor meer conversie. Dus maak met de pilot invullen met PostNL de checkout van jouw webshop eenvoudiger: bezoekers vullen veilig en snel hun gegevens in met hun PostNL-account. Zo gaan ze van afhaken in de checkout naar afmaken van de bestelling.

Laat je klanten hun bezorgmoment kiezen

Wist je dat 50% van de online shoppers weleens voor een andere webshop kiest als hun favoriete bezorgoptie ontbreekt? Tel daarbij op dat webshops met bezorgopties in de checkout, gemiddeld 23% meer groeien dan webshops zonder bezorgopties. Loop geen omzet meer mis en laat je klanten zelf het bezorgmoment en de bezorglocatie kiezen!

Webshops over onze tools

"Ik merk absoluut meer conversie sinds we bezorgopties in de checkout bieden. Klanten vinden het fijn om te kunnen kiezen. En de koppeling met onze website was zo gemaakt."

Rob van Bagageonline.nl Eigenaar

"Onze klanten vinden het heel fijn dat ze de bezorging continu kunnen aanpassen. We proberen het zo makkelijk voor ze te maken dat ze in 2 klikken een andere dag en tijd kunnen kiezen."

Remko van Bloemenvandeteler.nl Mede-oprichter en eigenaar

Op zoek naar meer e-commerce inspiratie?

Grip op je retouren

Retouren lastig en duur? Ontdek hoe onze oplossingen kosten verlagen en je klantervaring verbeteren.

Verzenden zonder zorgen

Wij bezorgen jouw pakketten. Met betrouwbare verzend-, bezorg- en retouropties. Ook internationaal.

E-commerceplein

We hebben alles over hoe je logistiek in e-commerce slim inzet, voor je verzameld op ons e-commerceplein.

Hulp nodig?

We helpen je graag om nog veel meer uit je marketing te halen. Laat hier je gegevens achter en we maken je account snel klaar voor onze marketingoplossingen.

Nog geen klant? Maak eenvoudig een zakelijk account aan.