Menu

Succes op bestelling

Editie Groei in online food

De online foodmarkt groeit enorm. Met aan de ene kant nieuwe aanbieders en een steeds uitgebreider assortiment. En aan de andere kant consumenten die waarde hechten aan duurzame en eerlijke voeding. Maar ook gemak, keuzemogelijkheden, minimale verspilling en realtime inzicht in hun bestellingen willen. Wat zijn de ontwikkelingen in de online foodmarkt en hoe spring je als ondernemer daar succesvol op in? Bekijk de video.

Vier experts over de groeiende online foodmarkt

Slimme logistiek en een naadloze bezorging bieden aanbieders in de online foodsector veel kansen. Wil je een update over de mogelijkheden nu en in de nabije toekomst? Luister dan naar de verhalen van de vier experts in deze video:

  1. Lars Gierveld, eigenaar van Kumasi Drinks, vertelt over de rol die data en fulfilment spelen in zijn succes.
  2. Wai Ha Ma, operational manager van food webshop Amazing Oriental, licht toe hoe zij omgaan met de enorme groei in online bestellingen van verse, diepvries en houdbare producten.
  3. Laurens Sloot, algemeen directeur bij EFMI Business School, geeft inzicht in de trends en ontwikkelingen in de online foodmarkt.
  4. Nicolette van Wijk, Commercieel Manager Food bij PostNL, maakt helder hoe zij samen met e-commercebedrijven, de logistiek in online food continue innoveert.

Vragen over food fulfilment of food bezorging?

Lees meer over de mogelijkheden.