Zo helpen we jou groeien

  • Gratis diensten

    Met gratis diensten zoals adrescheck, bezorgopties, notificatieservice en handige inzichten.

  • CO₂-neutraal

    We bezorgen al je post en pakketten CO₂-neutraal in heel Europa.

  • Wereldwijde bezorging

    Je post en pakketten overal ter wereld laten bezorgen? Via ons netwerk stuur je je producten net zo makkelijk de grens over.

Internationaal je business boosten?

De internationale e-commercemarkt groeit hard. En als je een webwinkel hebt, wil je daar natuurlijk van profiteren. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door slim in te spelen op de trends van dit moment. Wij hebben de 5 belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

“We werken vanaf het begin met PostNL en dat bevalt uitstekend. Ook voor onze internationale bestellingen. We hebben gekozen voor het ‘Basic’ pakje, dat heel geschikt is voor producten met een lage waarde. Zoals onze telefoonhoesjes dus. We betalen weinig omdat de ‘Basic’ bestellingen zonder track & trace, handtekening en verzekering worden verstuurd.”

Jeffrey van Battum Phone Factory

“Wij zijn niet bekend bij de consument, maar miljoenen mensen hebben al wel een pakketje van ons door de brievenbus gekregen. We verzenden al sinds vorige eeuw postaal via PostNL en we zetten ook inmiddels al jaren met succes het internationale brievenbuspakje in. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te verzenden.”

Björn van Hamond RPI Print

“De snelle levertijd is een belangrijk onderdeel van ons succes. Wij beloven een goede prijs en snelle levering. Wat vandaag bij ons de deur uitgaat, moet de volgende dag bij de klant zijn. Daar kunnen we met PostNL op vertrouwen, dat is fantastisch.”

Stephan van der Bos Hygiënepapier.nl

Internationale verzendopties

Met onze internationale oplossingen kies je zelf wat je nodig hebt. Kies bijvoorbeeld gemakkelijk tot welke waarde je jouw pakket wilt verzekeren. Wil je juist geen verzekering? Ook geen probleem! Bij kleine (brievenbus)pakjes heb je een extra optie: deze verstuur je ook eenvoudig zonder extra diensten. Het werkt net zo flexibel en efficiënt als versturen binnen Nederland. En dat allemaal bij één logistieke partner.

Op zoek naar meer?

Meer groene oplossingen

Jij bent graag groen bezig. Daarom helpen wij jou met een heel pakket aan duurzame mogelijkheden. Meer kleine verpakkingen, meer groen vervoer én minder CO2.

Meer gemak

Als ondernemer met ambitie heb je het al druk genoeg. Door slim gebruik te maken van onze digitale en innovatieve oplossingen houd jij meer tijd over voor je business.

Meer tevreden klanten

Je klanten verwachten alleen het beste. Daar horen ook meer keuzes bij. Daarom ontwikkelen wij continu nieuwe bezorgmogelijkheden. Zoals avondbezorging of op een speciale plek.

Neem contact op

Heb je al een PostNL-contactpersoon? Ga in gesprek voor meer groei!

Nog geen zakelijke klant? Maak een Mijn PostNL zakelijk account aan.