Menu

Transport en logistiek

Uw transport en logistiek in goede handen bij PostNL Cargo

Bent u op zoek naar een transportbedrijf voor uw totale goederenvervoer? Wij bieden volledige transportoplossingen die naadloos aansluiten op uw logistieke processen.

Samen met u verdiepen wij ons graag in uw vervoersvraag om de juiste logistieke oplossing te vinden. Binnen PostNL is het mogelijk om alle type zendingen te vervoeren. Of het nu gaat om uw pakketten, stukgoederen, (halve) pallets of rolcontainers en full truck loads, PostNL verzorgt graag voor u het transport.

Transport Benelux

Wij vervoeren al uw zakelijke zendingen via een gespecialiseerd netwerk. Dit zorgt ervoor dat uw goederen snel worden bezorgd. In de Benelux is het mogelijk om op werkdagen binnen 24 uur te leveren. Altijd en overal. Of het nu om een winkelstraat of een industrieterrein gaat.

Meer over Transport Benelux

Transport Europa

Wij regelen het transport van uw zakelijke stukgoederen en pallets vanuit Nederland naar andere Europese landen via een Europees netwerk van landenspecialisten. Wij werken daarin uitsluitend samen met de beste vervoerders in Europa.

Meer over Transport Europa

Direct Transport

Verzendt u incidenteel grote volumes pallets (vanaf zes) naar één afleveradres? Dan is Direct Freight voor u de snelste en meest voordelige keuze.

Meer over Direct Transport

Speciaal transport

Heeft u projectmatig transport nodig of moet uw vervoer voldoen aan specifieke eisen (zoals ADR). Special Freight verzorgt voor u graag de juiste transportoplossing.

Meer over Speciaal transport

Vraag direct een offerte op maat aan

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel