Menu

Leeftijdscheck

Controle aan de deur

Met de leeftijdscheck weet je zeker dat de ontvanger oud genoeg is voor het verstuurde pakket. De pakketbezorger controleert het legitimatiebewijs aan de deur. Handig voor bijvoorbeeld zendingen met alcohol of tabak.

Voordelen van de leeftijdscheck

  • Je voldoet aan wettelijke leeftijdseisen voor bijvoorbeeld alcohol of tabak
  • Standaard een handtekening voor ontvangst
  • Je volgt je zending eenvoudig met track & trace

Wat kost het?

Voor het gebruik van de leeftijdscheck betaal je een toeslag op je standaard pakkettentarief dan wel Brief met Legitimatie tarief. Voor meer informatie, neem contact op met je accountmanager of bel 023 5675111 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Hoe werkt het?

Je geeft een bestelling aan ons door mét de aantekening dat er een leeftijdscheck vereist is. De bezorger controleert aan de deur het legitimatiebewijs en overhandigt het pakket alleen als de ontvanger voldoet aan de leeftijdseis. De ontvanger plaatst een handtekening voor ontvangst.

Aanvragen leeftijdscheck

Wil je de leeftijdscheck aanvragen en heb je al een zakelijk contract, neem dan contact op met je accountmanager. Heb je nog geen zakelijk contract? Bekijk de voordelen en meld je aan, of bel 023 5675111 (lokaal tarief).

Voordelen zakelijk contract

Voorwaarden van de leeftijdscheck

Zie ook:

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs.

Direct chatten