Zeker zakendoen met de bedrijfscheck

Doe jij online zaken met bedrijven? De bedrijfscheck vult de bedrijfsgegevens van je zakelijke klanten automatisch aan. Hierdoor worden formulieren altijd correct ingevuld, wat zorgt voor een hogere conversie. Ook vertelt de bedrijfscheck je meer over de klant waarmee je zaken wilt doen.

Hoe werkt het?

Bestelgemak voor jouw zakelijke klant

Wanneer een zakelijke klant een veld in een registratie- of bestelformulier invoert, vult de bedrijfscheck de rest automatisch aan. Denk hierbij aan gegevens zoals de bedrijfsnaam, het correspondentieadres, het telefoonnummer en het KVK-nummer. Hierdoor kunnen zakelijke klanten gemakkelijk bestellingen plaatsen, die zo altijd op het juiste adres bezorgd worden.

Zicht op jouw zakenrelaties

Daarnaast geeft de bedrijfscheck jou ook meer inzicht in de klant met wie jij zaken wil doen. Zo zie je in één oogopslag: 

  • Actuele bedrijfsgegevens 
  • Het aantal FTE’s binnen het bedrijf 
  • SBI-codes 
  • Meer over de economische status van het bedrijf 
  • Wie in het bedrijf daadwerkelijk tekenbevoegd is 

Zo krijg je meer zicht op de betrouwbaarheid van een bedrijf. Deze bedrijfsdata zijn ook inzetbaar bij het bepalen van je doelgroepen.

Zo zet T-Mobile de bedrijfscheck succesvol in

De bedrijfscheck levert niet alleen een gestroomlijnd proces op voor T-Mobile, ook voor de klant is het bestelproces een stuk eenvoudiger: 

Jordi Vogelzang

Doordat we direct controleren of de order door een tekenbevoegde is geplaatst, kunnen we de bestelling per post versturen. Mede hierdoor is bij 40% van de bestellingen de levertijd verkort tot één werkdag.

Jordi Vogelzang, E-Commerce Manager T-Mobile Zakelijk
Bekijk Jordi’s complete ervaring met de bedrijfscheck

Twee maanden gratis uitproberen?

Vraag nu een gratis proefperiode aan voor de bedrijfscheck en ontdek de voordelen voor jou en je klanten. Je zit nergens aan vast en kan elk moment stoppen. In het developer center van PostNL vind je de technische documentatie over de koppelingen en onze API’s.

Probeer het nu

Meer weten over de bedrijfscheck?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je direct al vragen, dan kun je ons bereiken op 088 - 868 37 47 (optie 1).

Contact

Aanhef