De markt verandert; wij veranderen mee

Kwaliteit in de bezorging van uw post en pakketten staat in onze dienstverlening centraal. Ook al verandert de post- en pakkettenmarkt voortdurend, wij willen u dezelfde kwaliteit bieden zoals u die van ons gewend bent. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de post betaalbaar, bereikbaar en betrouwbaar blijft. Voor iedereen. Waar in Nederland dan ook.

Wat verandert?

We bevinden ons in een markt waar steeds minder post, maar steeds meer pakketten worden verstuurd. Dit zorgt voor een verandering in onze dienstverlening. Het aantal Postkantoren en brievenbussen wordt teruggebracht. Hiervoor in de plaats kunt u meer Pakket- en Verkooppunten van ons verwachten. We doen dit zorgvuldig en gaan in gesprek met gemeenten en belangenorganisaties van kwetsbare gebruikers. Zo blijft onze dienstverlening ook in de toekomst betrouwbaar én bereikbaar.

Wat betekent dit voor u?

PostNL verandert mee met de dalende postvolumes. Tegelijkertijd is het van belang ons gezicht te laten zien in de groeiende pakkettenmarkt. Met de veranderende post- en pakkettenmarkt richten wij ons enerzijds op efficiëntere bedrijfsvoering, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. Anderzijds kijken we kritisch naar ons prijsbeleid, waarbij prijsverhogingen helaas onvermijdelijk zijn. Met deze maatregelen bereiden we ons voor op een gezonde toekomst. Het behoud van kwaliteit en betaalbaarheid staan bij deze maatregelen altijd voorop.

Meer informatie over de ontwikkelingen binnen PostNL?

Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op.