Veelgestelde vragen

Gebruik decemberzegels

De nieuwe kerstzegels zijn nu te koop bij PostNL-punten en natuurlijk online via onze webshop. Met de decemberzegels verstuur je tijdens de feestdagen heel voordelig al je kerst- en nieuwjaarskaarten. Is je kaart zwaarder dan 50 gram? Dan geldt het normale verzendtarief. Gebruik in dat geval gewoon een postzegel Nederland met waarde 1 of waarde 2. Meerdere decemberzegels plakken kan natuurlijk ook. Op onze tarievenpagina bereken je heel gemakkelijk hoeveel decemberzegels je daarvoor nodig hebt. De decemberzegels zijn te gebruiken tot 6 januari 2023.

Bekijk de decemberzegels Lees meer over de decemberzegels

Decemberzegels gebruiken voor post naar het buitenland

Wil je iemand in het buitenland verrassen met een kerstkaart? Ook daarvoor kun je tijdens de feestdagen onze speciale kerstzegels gebruiken. Plak 2 decemberzegels op je post (tot 50 gram) voor elke bestemming wereldwijd! Is je post zwaarder dan 50 gram? Plak dan bij tot het juiste tarief.

Kerstzegels gebruiken na de feestdagenperiode

Na 6 januari 2023 kun je de decemberzegels nog steeds gebruiken om je gewone post mee te versturen. Zorg er daarbij wel voor dat je bijplakt tot het juiste tarief.

Bekijk hoeveel je moet bijplakken