Veelgestelde vragen

Bezorging van zakelijke post en pakketten rond de feestdagen

Rond de feestdagen gelden aangepaste aanlever- en bezorgdagen. Maar wat zijn precies de aanpassingen? Op deze pagina vind je per dienst of product handige pdf's met meer informatie voor de feestdagen van 2021.

Tip: hou er rekening mee dat de meeste PostNL-punten op feestdagen gesloten zijn. Dat voorkomt onnodige vertraging en te late bezorging.

Ben je consument? Bekijk alle informatie over bezorging tijdens de feestdagen.

Bezorging van pakketten rond de feestdagen

Uiteraard doen we ons best om ook rond de feestdagen je pakketten op tijd te bezorgen. Je kunt ons een handje helpen door je pakketten tijdig aan te bieden.

Pakketten in Nederland

Pakketten vanuit Nederland naar België

Bezorging van post rond de feestdagen

We doen ons best om je post ook rond de feestdagen op tijd te bezorgen. We hebben per dienst of product alle aanpassingen verwerkt in handige pdf's.

Medische diagnostische zendingen

Rouwpost

Partijenpost binnen Nederland

Nextweek dm

Nextweek dm flex

Haal- en brengservice

Brievenbuspost

Logistieke oplossingen

Bekijk de aangepaste aanlever- en bezorgdagen voor pallets en pakketten. Bied je goederen op tijd aan, daarmee help je ons enorm.

Cargo Nederland

Cargo België

Bezorging van post en pakketten naar het buitenland

Ook rond de feestdagen werken we er hard aan om jouw post en pakketten op tijd in het buitenland te bezorgen. Je helpt ons een handje door ze op tijd aan te leveren. In onderstaande pdf vind je de aangepaste aanlever- en bezorgdagen.

Bezorging in het buitenland rond de feestdagen

Last posting dates for delivery outside of the Netherlands (English)

Heb je nog vragen?

Jouw accountmanager en account supportmedewerker staan voor je klaar. Of bel met onze klantenservice: 088 - 868 68 68 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur).