Veelgestelde vragen

Welke hulpmiddelen zijn er?

Het aanleveren van partijenpost kun je op verschillende manieren doen. Hiervoor bieden we diverse handige hulpmiddelen aan, zoals postzakken, sealbags en rolcontainers. De hulpmiddelen zijn gratis te bestellen in onze webshop. Ben je op zoek naar de juiste hulpmiddelen voor jouw partijenpost? Of wil je weten waar je postzakken voor je partijenpost bestelt? In het overzicht hieronder vind je dat heel gemakkelijk terug.

Welke hulpmiddelen zijn er?

Weet je niet zeker wat je precies nodig hebt om jouw partijenpost te versturen? Als je de partijenpost invoert in Mijn PostNL, adviseren we je meteen welk hulpmiddel je het beste kunt gebruiken. Dit hangt namelijk af van het volume dat je verstuurt. Ook op de stappenkaarten en in handleidingen op Mijn PostNL kom je meer te weten over de hulpmiddelen voor partijenpost. 

Tip: wil je je partijenpost gemakkelijk stapelen of vervoeren? Bestel dan een bakkenwagen of rolcontainer.

Hoe bied ik partijenpost Klein aan?

Hoe bied ik partijenpost Groot aan?

Hoe bied ik Gemakspost aan?

Hoe bied ik partijenpost Aangetekend aan?

Hoe bied ik partijenpost Buitenland aan?

Het aanleveren van partijenpost naar het buitenland kan op verschillende manieren: 

  • Aanleveren in bakken 
  • Aanleveren in zakken / zakken op rolcontainers 
  • Aanleveren in rolcontainers/op pallets

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.