PostNL-account

Voor het volgen van al je post en pakketten

Een PostNL-account is je persoonlijke omgeving op onze website of app. Met je e-mailadres en wachtwoord log je veilig in. Benieuwd naar alle voordelen van een account?

Mijn Post activeren

Met Mijn Post in de app weet je ’s ochtends al welke post er die dag in je brievenbus ligt. Meld je aan door in de app op Account en Mijn Post te klikken.

Adressen verzamelen

Met het adresverzoek verzamel je snel en simpel adressen van familie en vrienden. Verstuur een verzoek via de app en ontvang het adres direct in een overzichtelijke lijst.

Extra e-mailadres toevoegen

Gebruik je meerdere e-mailadressen voor online bestellingen? Voeg ze toe aan je account en volg al je pakketten in 1 overzicht.

Ontdek het gemak van je PostNL-account

 1. 1

  Maak een PostNL-account aan

  Ga naar de account aanmaken pagina en volg alle stappen. In de laatste stap ontvang je per e-mail een activatiecode. Vul de code in en je account is aangemaakt!

 2. 2

  Download de PostNL-app

  Download de app en log in met je e-mailadres en wachtwoord van je PostNL-account. Want via de app houden we je nog beter op de hoogte van al je post en pakketten. Gewoon, op je telefoon.

  Tip: zet je pushnotificaties aan in de app. Dan sturen we je een berichtje als je het bezorgmoment kan wijzigen of als er post onderweg is. Dat regel je in de app door op Je account te klikken en vervolgens App instellingen.

Alles voor post en pakketten op één plek!

Niet gevonden wat je zocht?

Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.