Post en pakketten in het buitenland

Activiteiten over de grens

Naast de Benelux zijn we ook in de rest van de wereld actief op de post- en pakkettenmarkt. We spelen in op de groeiende internationale online verkoop en versterken onze positie over de grens. Dat doen we met Spring Global Delivery Solutions.

Spring: toegangspoort naar Europa

In 15 jaar is Spring Global Delivery Solutions uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke aanbieder van internationale logistieke oplossingen. Spring is volledig onderdeel van PostNL en verkoopagent van Royal Mail, hét postbedrijf van het Verenigd Koninkrijk. Door de directe toegang tot Nederlandse en Britse bezorgnetwerken en partners in 190 landen is Spring een toegangspoort naar Europa voor internationale klanten. We bieden wereldwijde verzendoplossingen voor post, pakketten, retouren en e-commerce.

Ontwikkelingen: online verkoop stijgt en wordt internationaler

De e-commercemarkt wordt steeds groter en internationaler. Zo bestellen consumenten steeds meer producten bij webshops uit Azië en groeit het aantal internationale retouren. De verschuiving van post naar pakketten biedt kansen en we spelen continu in op de veranderende behoeften van onze klanten. Natuurlijk zijn en waren er ook uitdagingen, zoals de brexit en coronacrisis. Wij zien deze uitdagingen als kansen om onszelf scherp te houden en onze diensten te blijven verbeteren.