Onze aanpak

We bezorgen bijzondere momenten

PostNL bezorgt al meer dan 225 jaar bijzondere momenten. Ons doel is daarbij: jouw favoriete bezorger zijn. Ontdek hoe we dat doen.

Stap voor stap dichter bij ons doel

Simpele, slimme en innovatieve oplossingen. Zo zorgen we voor een unieke ervaring voor onze klanten en consumenten, zodat we de toonaangevende dienstverlener in e-commerce en post zijn. In, naar en uit de Benelux, maar ook wereldwijd. Hoe we dat precies aanpakken?

  • We denken vooruit: we helpen klanten om succesvol te zijn
  • We spelen in op jouw behoeften: we leveren toegankelijke en betrouwbare diensten
  • We zorgen voor elkaar: onze medewerkers zijn trots op hun werk
  • We zetten de toekomst voorop: we verkleinen onze impact op het milieu en leveren een positieve bijdrage aan de maatschappij

Vol energie vooruit

Dit gaat natuurlijk niet van de een op de andere dag. Daarom steken we energie in mensen, netwerken, vernieuwing, digitalisering, duurzaamheid en de samenleving. Want dat is volgens ons de enige manier om bijzondere momenten te blijven bezorgen.

En jouw favoriete bezorger te zijn.

Verzenden en ontvangen nog makkelijker maken

We werken elke dag aan vernieuwende digitale producten en diensten om post en pakketten sneller te bezorgen. En we doen meer dan dat. Lees hoe we omgaan met robots, algoritmes en slimme software.

Onze mensen

Zonder onze mensen is er geen PostNL. Daarom willen we graag dat elke medewerker zich thuis voelt, zich kan blijven ontwikkelen en blijft groeien. Alle 37.000.