Pakketten

De beste logistieke oplossingen voor elke klant

In Nederland en België zijn we een van de belangrijkste spelers in pakketbezorging en logistieke oplossingen. Om dat te blijven, groeien we mee met de online verkoop. Die neemt toe en wordt steeds internationaler. We verbeteren continu en spelen in op de veranderende behoeftes van klanten.

1,1 miljoen

pakketten worden dagelijks bezorgd in de Benelux

5795

PostNL-punten

1,1 miljoen

kilometer wordt er vervoerd per dag in de Benelux

Bezorgopties, fulfilment en speciaal vervoer

We hebben producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke klanten. We bieden verschillende verzend- en bezorgopties aan, zoals verzekerde verzending en bezorging in de avond of met spoed. Met onze fulfilment-oplossingen hoeven webwinkels zich geen zorgen meer te maken over het beheren van voorraad of verwerken van bestellingen. Voor vers voedsel gebruiken we speciale koelboxen en voor medicijnen bieden we gespecialiseerd transport aan. We hebben ook een installatiedienst: Extra@Home. Hiermee bezorgen én installeren we grote artikelen, zoals koelkasten, meubels en televisies.

Ontwikkelingen: nog meer online verkoop

Mensen shoppen meer online en ook de kleinere winkels om de hoek willen hun (vers)producten online aanbieden. Hier spelen we op in. We hebben onze capaciteit verhoogd, routes opnieuw ingedeeld om efficiënter te werken en startende webwinkels geholpen met fulfilment. We blijven onze diensten en ons netwerk uitbreiden en verbeteren in Nederland en België.