Pakketten

De beste logistieke oplossingen voor elke klant

In de Benelux zijn we één van de belangrijkste spelers in pakketbezorging en logistieke oplossingen. Om dat te blijven, groeien we mee met de online verkoop. Die neemt enorm toe en wordt steeds internationaler. We verbeteren continu en spelen in op de veranderende behoeftes van klanten.

Bezorgopties, fulfilment en speciaal vervoer

We hebben producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke klanten. We bieden verschillende verzend- en bezorgopties aan, zoals verzekerde verzending en bezorging in de avond of met spoed. Met onze fulfilment-oplossingen hoeven webwinkels zich geen zorgen meer te maken over het beheren van voorraad of verwerken van bestellingen. Voor vers voedsel gebruiken we speciale koelboxen en voor medicijnen bieden we gespecialiseerd transport aan. We hebben ook een installatiedienst: Extra@Home. Hiermee bezorgen én installeren we grote artikelen, zoals koelkasten, meubels en televisies.

Ontwikkelingen: nog meer online verkoop

Online verkoop groeide al enorm, maar is door de coronacrisis nog sneller toegenomen. Mensen shoppen meer online en ook de kleinere winkels om de hoek willen hun (vers)producten online aanbieden. Hier spelen we op in. We hebben onze capaciteit verhoogd, routes opnieuw ingedeeld om efficiënter te werken en startende webwinkels geholpen met fulfilment. We zullen onze diensten en ons netwerk blijven uitbreiden en verbeteren in Nederland en België. Zo openen we in 2021 een gloednieuw sorteercentrum voor kleine pakketten in Nieuwegein en komen er nieuwe sorteercentra in Zaandam en in Willebroek (bij Mechelen).