Brief buitenland met Spoedservice

Met spoed een brief naar het buitenland versturen

Wilt u dat uw brief snel bezorgd wordt in het buitenland? Kies dan voor Brief buitenland met Spoedservice van PostNL in samenwerking met UPS. De ideale oplossing voor wereldwijde, extra snelle bezorging van uw brief. U regelt het eenvoudig op het postkantoor in de buurt.

Gebruik de Brief met Spoedservice Nederland als u met spoed een brief binnen Nederland wilt versturen. 

Verstuur een Verzekerservice Brief buitenland als u een brief naar het buitenland tot 500 euro wilt verzekeren.

Kenmerken van Brief buitenland met Spoedservice

  • Als u uw brief vóór 15.00 uur aanlevert, wordt deze in de meeste grote steden in Europa al de volgende werkdag bezorgd
  • Voor overige bestemmingen binnen Europa is dit binnen twee tot drie dagen
  • Grote steden buiten Europa hebben een overkomstduur van twee tot drie werkdagen
  • Voor overige bestemmingen buiten Europa dient u rekening te houden met minimaal vijf tot zeven werkdagen
  • Volg uw brief eenvoudig met Track & Trace
  • De geadresseerde tekent voor ontvangst

Wat kost het?

De kosten voor uw Brief met Spoedservice buitenland hangen af de bestemming. Bekijk het overzicht van de zone indeling voor brief buitenland met Spoedservice.

Zonet/m 2 kg
zone 1€ 32,95
zone 2€ 43,95
zone 3€ 62,25
zone 4€ 55,15
zone 5€ 59,65
zone 6€ 60,45
zone 7€ 64,50
zone 8€ 76,35
zone 9€ 80,95

Gewicht en formaat

Gewicht
Maximale afmetingen
Minimale afmetingen
0-2 kg
38 x 26,5 x 3,2 cm
14 x 9 cm

Hoe werkt het?

Een Brief met Spoedservice verstuurt u naar het buitenland via een Postkantoor. Het is niet toegestaan uw brief met Spoedservice te frankeren met postzegels. Onze medewerkers staan klaar om uw brief af te handelen. Bij het afgeven dient u het telefoonnummer van de ontvanger op te geven. Dit gebruiken we om in het land van bestemming, indien nodig, contact op te nemen met de ontvanger.

Bezorgtijd

De bezorgtijd in onderstaand overzicht (PDF) gaat over de grote steden in de betreffende landen. Voor adressen buiten deze steden moet u rekening houden met een langere bezorgtijd. Eventuele vertraging bij de douane is hierin niet meegenomen.

Bekijk hier de overkomstduur per land

Bestemmingen buiten de EU

Verstuurt u een brief met goederen naar een adres buiten Europa? Dan moet u een douaneformulier invullen. Dit formulier ligt voor u klaar bij het Postkantoor. Het formulier moet in het Engels worden ingevuld.

Telefonische ondersteuning

Heeft u vragen, of hulp nodig bij uw brief met Spoedservice buitenland? Neem dan contact op met onze klantenservice: 058 – 233 33 88, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

Wat mag u wel en niet internationaal versturen?

Niet alle goederen mogen per post naar het buitenland verstuurd worden. Denk bijvoorbeeld aan nagellak of flesjes parfum. Lees daarom voordat u een brief verstuurt de Buitenlandse verzendvoorwaarden en de lijst van verboden goederen en stoffen.

Voorwaarden

Zie ook