Brievenbuspakje+ versturen

Het pakje dat door de brievenbus past

Wil je iets versturen wat door de brievenbus past? Kies dan voor een brievenbuspakje+. Binnen Nederland verstuur je die al vanaf € 4,25. En je ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven!

De voordelen van brievenbuspakje+

 • De ontvanger hoeft niet thuis te zijn

  Een brievenbuspakje+ past gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Lekker makkelijk!
 • Keuze uit allerlei verpakkingen

  Wil je kleding versturen? Of een boek? We hebben allerlei handige verpakkingen voor je die door de brievenbus passen. 

 • Te volgen met track & trace

  Stuur je een brievenbuspakje+ binnen Nederland? Dan kun je het standaard volgen met track & trace. Wil je extra zekerheid? Verstuur het dan aangetekend en verzekerd.

Zelf brievenbuspakjes versturen

Wil je brievenbuspakjes met track & trace versturen? Stop ze gewoon in een oranje brievenbus. Want met 10.000 brievenbussen is er altijd wel eentje in de buurt. Scan vooraf je pakjes met onze app en je volgt de hele reis. Makkelijk!

Hoe verstuur je een brievenbuspakje+?

 1. 1

  Kies de juiste verpakking

  Kies een verpakking die past bij wat je wilt versturen. Bijvoorbeeld een envelop met bubbeltjesplastic, of een fashionpack voor kleding Je pakje mag maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm zijn, en niet zwaarder zijn dan 2 kg. 

 2. 2

  Vermeld het adres van de ontvanger en van jezelf

  Je kunt je verzendlabel online maken en betalen. Snel en voordelig! Print het label en plak het op je pakket. Bekijk hiervoor onze tips! Geen printer? Geen probleem, dan printen wij het label voor je. Schrijf je het adres zelf op? Kijk dan goed wat de richtlijnen zijn.

 3. 3

  Verstuur je pakje

  Geef je brievenbuspakje+ af bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Heb je je verzendlabel online gemaakt of gebruik je een retourlabel? Dan kun je jouw pakje ook scannen met de PostNL-app en in de brievenbus doen. Wil je je pakje verzekeren of met spoed versturen? Bekijk dan onze aanvullende opties.

Wat kost een brievenbuspakje+ versturen?

Binnen Nederland verstuur je een brievenbuspakje+ al vanaf € 4,25. Maak het jezelf gemakkelijk en koop je verzendlabel online. Snel en extra voordelig!

Jouw pakket snel en gemakkelijk als brievenbuspakje+ verpakken?

Bekijk de video over onze envelobox en bestel de verpakking.

Ben je toevallig hiernaar op zoek?

Vind een PostNL-punt

Je brievenbuspakje+ afgeven? Of zoek je een geschikte verzenddoos? In onze locatiewijzer vind je alle PostNL-punten. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt.  

Ontdek de fashionpack

Kleding versturen? Met de fashionpack verstuur je het in een luchtdichte verpakking. Zo past het altijd door de brievenbus! 

Iets groters versturen?

Kies dan voor een pakket. Pakketten bezorgen we persoonlijk aan de deur bij de ontvanger. Je volgt je pakket met track & trace. 

Heb je nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We staan voor je klaar!