Menu

Alles over de Collect Club

Voor de échte postzegelverzamelaars

Collect Club is er voor alle enthousiaste verzamelaars en liefhebbers van postzegels en postzegelproducten. Collect Club heeft een eigen nieuwsbrief en het magazine Collect. In Collect staan de interessantste artikelen over nieuwe én oude postzegels. Het magazine verschijnt 4x per jaar, in een papieren en een digitale versie. En er worden speciale online postzegel Webinars georganiseerd. Op deze pagina staan alle links naar de online informatie over en van Collect Club bij elkaar.

Collect Club nieuwsbrief ontvangen?

Wil je als eerste horen over onze nieuwe postzegeluitgiftes? Met de Collect Club nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste postzegelnieuws.

Meld je aan voor de online nieuwsbrief

Postzegelabonnementen

Neem nu een abonnement op een postzegelserie of -product. Dan krijg je de unieke serie Oersoorten automatisch gratis thuisgestuurd, als exclusief abonneegeschenk. Inclusief gratis bewaarmap!

Neem nu een abonnement op een postzegelserie of -product

Collect Magazine ontvangen?

PostNL geeft regelmatig nieuwe postzegels uit. Het verrassende verhaal achter al die bijzondere postzegels lees je in het Collect Magazine.

Meld je aan en ontvang de eerste vier nummers gratis

Postzegel Webinar

De PostNL Postzegel Webinar is er voor iedereen die interesse heeft in postzegels en postzegels verzamelen. Wil je eerdere webinars terugkijken? Of wil je je aanmelden voor de volgende editie?

Alles over dé online lezing voor postzegelverzamelaars

Postzegeluitgifteprogramma

Precies weten wanneer onze postzegels uitkomen? Houd dan ons postzegeluitgifteprogramma bij de hand.

Bekijk het volledige uitgifteprogramma

Digitale Collect

Hier lees je de laatste uitgifte van Collect magazine geheel digitaal

Digitale Collect lezen

Veelgestelde vragen over Collect Club

Ben je al lid van de Collect Club en heb je vragen over je abonnement? Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen