Alles over de Collect Club

Voor de échte postzegelverzamelaars

Collect Club is er voor alle enthousiaste verzamelaars en liefhebbers van postzegels en postzegelproducten. Collect Club heeft een eigen digitale nieuwsbrief en het magazine Collect. In het magazine staan interessante artikelen over nieuwe én oude postzegels en postzegelproducten. Het magazine verschijnt 4x per jaar, in een papieren en digitale versie.

Collect Club nieuwsbrief ontvangen?

Wil je als eerste horen over nieuwe postzegeluitgiftes zoals de NL crypto stamp? Met de Collect Club nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste postzegelnieuws.

Meld je aan voor de online nieuwsbrief

Postzegelabonnementen

Neem nu een abonnement op een postzegelserie of -product. Dan krijg je de unieke serie Oersoorten automatisch gratis thuisgestuurd, als exclusief abonneegeschenk. Inclusief gratis bewaarmap!

Neem nu een abonnement op een postzegelserie of -product

Collect Magazine ontvangen?

PostNL geeft regelmatig nieuwe postzegels uit. Het verrassende verhaal achter al deze bijzondere postzegels lees je in het Collect magazine.

Meld je nu direct aan

Postzegeluitgifteprogramma

Precies weten wanneer onze postzegels uitkomen? Houd dan ons postzegeluitgifteprogramma bij de hand.

Bekijk het volledige uitgifteprogramma

Digitale Collect

Hier lees je de laatste uitgifte van Collect magazine geheel digitaal

Digitale Collect lezen

Veelgestelde vragen over Collect Club

Ben je opzoek naar meer informatie over je bestellingen, facturen of wijzigingen in jouw abonnement? Hier geven wij je antwoord op de veelgestelde vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen