Crypto chasers, are you ready?

We hebben weer een primeur! Dit najaar geven de we de tweede NL crypto stamp uit. De nieuwe NFT-cryptopostzegel is een unieke samenwerking tussen PostNL, Österreichische Post en POST Luxembourg. Ook dit keer is de grote vraag: welk NFT-beest staat er op de NL crypto stamp 2? Dat onthullen we op 20 september.

Ruim 100 chasers hebben een plekje op de whitelist weten te bemachtigen. Was je één van de gelukkigen? Dan krijg je binnenkort een mail.

Achter het net gevist? De main sale start op 10 oktober om 10.00 uur. Dan kun je hier je NL crypto stamp 2 kopen.

To chase, not to be chased by...

En dan het dier – dat is een leeuw!

Postzegelvel 1: Beleef de Natuur reptielen en amfibieën: In 1815 koos de regering de Nederlandse leeuw als nationaal symbool. Een van de dieren die daarbij het onderspit moest delven, was de kikker. Die werd als geuzennaam gebruikt nadat Venetië Nederland een kikkerlandje noemde.

Postzegelvel 2: Op de Decemberzegels staan hazen en herten, die op het dagelijkse menu staan van de leeuw.

Postzegelvel 3: 10 jaar koning Willem-Alexander; de leeuw is natuurlijk ook de koning van de dieren! Makkelijk was het niet. Maar hoe moeilijker de chase, hoe groter de beloning!

Hint 1

Op het postzegelvel uit de populaire serie Beleef de natuur – reptielen en amfibieën (2018) staan tien reptielen en amfibieën die je in ons kikkerlandje kunt tegenkomen. Maar we maken het je niet te makkelijk. Het beest staat niet afgebeeld op dit vel, maar het had er in een ver verleden wel mee te maken...

Hint 2

De Decemberzegels 2015 zijn ontworpen door ontwerper Tord Boontje. Op elke postzegel vind je getekende verhaaltjes met dieren en mensen. De verhaaltjes laten zien dat kerst en nieuwjaar feestdagen zijn die vooral samen worden gevierd.

Hint 3

Op 30 april 2013 begon koning Willem-Alexander als staatshoofd van Nederland. Om zijn 10-jarig jubileum als koning te vieren, gaf PostNL op 28 april 2023 het postzegelvel 10 jaar koning Willem-Alexander uit.

Speciale chase op Crypto Insiders.nl

Ben jij een echte ‘crypto heavy’? Kijk dan ook op de site van Crypto Insiders voor een unieke chase naar de private key. En maak kans op het winnen van een NL crypto stamp Gold Edition met 20 gram goud!