Aangetekend mailen

Verstuur documenten met extra zekerheid per e-mail

Samen met 2 innovatieve partners starten we in augustus 2023 een pilot voor aangetekende e-mail en geregistreerde e-mail. Hiermee verstuur je belangrijke documenten beveiligd en rechtsgeldig. Zoals gewone aangetekende post, maar dan per e-mail.

Waarom aangetekende of geregistreerde e-mail?

De wereld verandert razendsnel en de digitale communicatie neemt toe. Je wilt vertrouwelijke informatie veilig en snel kunnen versturen. Betrouwbaarheid is daarbij van cruciaal belang.

Aangetekend of geregistreerd mailen is veilig, rechtsgeldig en efficiënt.

Een geregistreerde e-mail verzend je eenvoudig via je eigen mailprogramma. Je ontvangt een melding dat het bericht en de bijlagen verzonden en ontvangen zijn. Het bericht en de bijlagen zijn beveiligd tegen ongewenste wijzigingen.
Een aangetekende e-mail werkt via een plugin in Outlook en heeft een aantal extra opties. Je kunt de ontvanger om authenticatie vragen en je ontvangt een melding wanneer de e-mail geopend of geweigerd wordt.

Samenwerking met 2 partners

Voor deze pilot werken we samen met 2 zorgvuldig geselecteerde partners: de Nederlandse organisatie Aangetekend BV voor aangetekende e-mail, en de Spaanse telecomprovider Lleida voor geregistreerde e-mail. Beide organisaties beschikken over de juiste Europese certificeringen, waaronder een eIDAS-certificering.

Via deze pilot willen we kijken hoe we ook in dit digitale tijdperk toegevoegde waarde voor onze klanten kunnen blijven creëren. En zo een nieuwe invulling kunnen geven aan onze ambitie om de favoriete bezorger te zijn.

Meer weten?

Neem gerust contact op met je accountmanager. We staan voor je klaar!

Ben je geen zakelijke klant?

Bekijk dan onze pagina over aangetekende mail voor consumenten.