Data verrijken met klantprofielen

Verhoog je conversie met realtime klantinzicht

Hoe beter jij jouw klanten kent, hoe beter je op hun behoefte kan inspelen. De slimme dataoplossing adres in beeld geeft gedetailleerd inzicht in verschillende klantprofielen op adresniveau. En dat is niet alleen prettig voor jouw klanten, maar ook voor je conversie.

Voordelen van adres in beeld

  • Realtime inzicht in jouw huidige én nieuwe klanten
  • Richt je customer journey effectief in aan de hand van betrouwbare data
  • Realiseer hogere conversie en klanttevredenheid

Hoe werkt het?

Adres in beeld kent alle ruim 7,7 miljoen consumentenadressen van Nederland. De krachtige marketingtool geeft inzicht in bijvoorbeeld de leefstijl, koopkracht, interesses en het bestelgedrag van jouw klanten. Met 11 consumentenprofielen, 59 subsegmenten en ruim 300 kenmerken, weet je écht wie jouw klanten zijn en hoe je ze het beste bedient. Zo kun je slimme data inzetten die bijdragen aan het succes van je onderneming. Een preview van onze segmentatieprofielen.

Adres in beeld gaf ons het inzicht dat klanten met een kleinere beurs die bijvoorbeeld normaal naar de bouwmarkt gaan, nu bij ons bestellen. Een compleet nieuwe doelgroep. Die inzichten konden we direct inzetten voor onze reclames.

Rogier Goed, mede-eigenaar Verf.nl

Lees meer over de samenwerking met Verf.nl.

Adres in beeld gebruiken voor jouw onderneming

De API-koppeling van adres in beeld integreer je eenvoudig in jouw huidige database, CRM of customer data platform. Je klantgegevens worden via deze koppeling automatisch aangevuld, ook bij nieuwe klanten. Je kan zelf kiezen welke marketingkenmerken je in wil zetten. Je betaalt per kenmerk – en dus nooit te veel. Neem contact met ons op om adres in beeld kosteloos uit te proberen.

Contact

Aanhef